Haberler

Furkan Özçal: Futbol Oynayamadığım İçin Üzgünüm

Güncelleme:

Galatasaray'da Prandelli döneminde forma giyemeyen Furkan Özçal, "demek ki işimi iyi yapmıyorum. Hocam oynatırsa elimden gelenin en iyisini yapacağım." dedi.

Galatasaray'da bu sezon forma şansı bulamayan isimlerden Furkan Özçal, Karabükspor mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Oynamadığı için üzüldüğünü kaydeden Furkan, "Üzücü oynamamak. Benim işim futbol oynamak. Oynatmıyorlarsa, demek ki işimi iyi yapmıyorum" ifadelerini kullandı.

"HOCAM OYNATIRSA, ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Forma beklediğini kaydeden genç oyuncu, "Ben çalışmaya devam edeceğim. Hocam beni oynatırsa da, elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Geçen sezonu kiralık olarak Karabükspor'da geçiren ve ligde 31 karşılaşmada oynayan 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise Prandelli'den dakika alamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Furkan Özçal Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500

Yorumlar (4)

robust222Mobil-ANDROID:

çalış. topa vurmayı öğren,ondan sonra...

3
0
yanıtYanıtla
tasoMobil-ANDROID:

doğduğum günden beri gs.ve kürt sorunu bitmedi!! gs.gelen yönetimler hep cepci..vurdumu ben gidiyorum diyor..

2
0
yanıtYanıtla
mert şeyürekMobil-ANDROID:

dede Canlı Yayın, işten sonra da bu araçta. Bu arada ben tam olarak yazıları, incelemeleri okuyun, işten. Bu arada ben sana da t ol bir şey var. Bunu da yaptılar Stockholm Müzesi, ben de. Thé company hardware ben

0
0
yanıtYanıtla
mert şeyürekMobil-ANDROID:

mert

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title