Haberler

Fikret Orman'ı Kızdıran Gökhan Töre'ye Yol Göründü!

Güncelleme:

Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin, kulüp doktorunu dinlemeyip başka bir doktorun yönlendirmesiyle ameliyat olmasının ardından Fikret Orman, oyuncuyu sene sonu gönderme kararı aldı.

Almanya'da eski kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık tarafından yönlendirilen bir klinikte ameliyat olan Gökhan ağır bir bedelle karşı karşıya kaldı. Gökhan Töre'nin operasyon sonrası dönüş süresinin uzaması Orman'ı çileden çıkardı. Yönetim kapalı kapılar ardında Gökhan'ın satılmasına karar verdi.

KULÜBÜ DİNLEMEMESİ KRİZ YARATTI

Beşiktaş'ta Gökhan Töre krizi yaşanıyor... Yıldız oyuncunun Almanya'da geçirdiği ameliyat sadece kulüp doktoru Sarper Çetinkaya'yı değil Başkan Fikret Orman'ı da çileden çıkarmaya yetti. Çetinkaya'nın İstanbul ve Basel'de önerdiği iki farklı doktora rağmen Gökhan Töre'nin eski kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'ın yönlendirmesiyle Almanya'da bir klinikte operasyon geçirmesi kriz yarattı. Çetinkaya'nın görüştüğü uzmanlar böyle bir anjiyo için 1 ile 3 hafta arasında sahalardan uzak kalma süresi verirken Töre'nin Almanya'da geçirdiği operasyondan sonra ancak 15 günün ardından İstanbul'a dönebilecek olması ayrı bir gerginliğe neden oldu. Gökhan'ın Önder Özen tarafından getirilen ancak kulüpten ayrılırken Orman dahil birçok isimle sorun yaşayan Karanlık'a gitmesi sonunu hazırladı.

EN UYGUN RAKAMI VEREN KULÜBE SATILACAK

Takvim gazetesindeki habere göre; tüm bunlara Gökhan Töre'nin bir de Karanlık'la fotoğraf çektirmesi Başkan Orman'ın tepkisini daha da artırdı. Ayrıca Karanlık'ın, "Teşhis konulamadı. Yapılan tedavi oyuncuya zarar verdi" sözleri bardağı taşıran son damla oldu. Yönetimin İstanbul'a geldiğinde Gökhan Töre'ye para cezası vermeye hazırlandığı ortaya çıktı. Ayrıca sık sık sorun çıkaran Gökhan Töre'nin kendisi için en uygun rakam veren Avrupa kulübüne atılacağı gelen bilgiler arasında.

EN KRİTİK SÜREÇTE ORTALIKTA YOK

Beşiktaş'ta en kritik dönemde sakatlığını ileri sürerek yönetimin onay vermediği bir klinikte ameliyat olan Gökhan Töre ile sezon sonu yollar ayrılacak.

BU FOTOĞRAF ORMAN'I ÇOK KIZDIRDI

Gökhan Töre'nin Ertuğrul Karanlık'la cektirdiği fotoğraf başkanı sinirlendirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ertuğrul Karanlık Fikret Orman Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Bakmadan Geçme

3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME NE ZAMAN? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları hangi tarihte? #9917 2024-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-TUS sonuç ekranı! MİLLİ MAÇ NE ZAMAN? #9917 İtalya Türkiye milli maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? #129349 Sıcaklıklar yakıp kavuracak! Sıcaklıklar kaç derece yükselecek? Bu yaz hava nasıl olacak?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (10)

ÇERÇİCİ:

GÖNDERİN GİTSİN BİR ŞAMPİYONLUK BU ADAMA BAĞLIYSA GEREKMEZ ZATEN O ŞAMPİYONLUK

16
1
yanıtYanıtla
dayi:

Karakter mafiş

8
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Gökhan kendi sonunu hazırladı . Zaten bekliyordum

9
0
yanıtYanıtla
gs 31 baba:

gel gasaraya gel 10 yıl oynarsın

1
2
yanıtYanıtla
yuh:

yuh geçende west ham united e satıldı haberi vardı şimdide yol göründü haberi yarında yolun sonu başı ortası haberi yaparsanız ee ne demişler dünya geneli haberlerin yüzde 99 yalan yüzde 1 i palavra

3
0
yanıtYanıtla
gs 31fakır:

gasaraya gel senı almazlarsa haberım olsun transsfer parası benden

0
1
yanıtYanıtla
musti:

gs takas etsin bir futbolcusuyla satin alamadigina gøre muhahaha mesela yerine hamit sabri semih umut ve tarigi versin

0
0
yanıtYanıtla
mehmet:

20 yi verene verin. . .

0
0
yanıtYanıtla
karakartal:

10 milyon Euro yeter alan hayrını görsün

0
0
yanıtYanıtla
SB:

İYİ BİR FİYATA ELBETTE SATILACAKTIR. BJK YA UYGUN BİR KARAKTER OLARAK GÖREMİYORUM. HERKESİ HER AN YOLDA BIRAKACAK BİR TİPE BENZİYOR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title