Haberler

Fenerbahçeli Futbolcular Hükmen Yenilgi İstedi İddiası!

Güncelleme:

Gergin geçen maçta 4 kırmızı kart gören sarı lacivertliler, iddiaya göre 1 kişiyi daha attırıp hükmen yenilgi için uğraştı ama hakem buna izin vermedi.

Fenerbahçeli futbolcular, 2-2 sona eren Başakşehir karşısında 4 kırmızı kart gördü. Sarı-lacivertliler, bir kişiyi daha attırıp hükmen yenilgi için uğraştı ama hakem Palabıyık, buna izin vermedi, maçı bitirdi.

İLK KIRMIZI TOPUZ'A

Fenerbahçe, çok gergin bir maçın sonrasında 4 kırmızı kart gördü, hükmen yenilmekten son anda kurtuldu. Başakşehir karşısında mağlup duruma düştükten sonra sinirleri iyice gerilen sarı-lacivertlilerde ilk kırmızı kart Mehmet Topuz'a geldi.

ALVES, CANER DERKEN WEBO DA ATILDI

84. dakikada atılan futbolcunun ardından 90'da Bruno Alves, kale çizgisinde topu koluyla uzaklaştırdığı için atıldı, buna sinirlenen Caner Erkin de hakaretler ederek itiraz edince hakem Ali Palabıyık doğrudan kırmızıyı gösterdi. Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart gören diğer isim ise 90. dakikada Webo oldu. Rakibi yaralayıcı hareket nedeniyle oyun dışında kalan futbolcu ile birlikte sarı-lacivertliler dört kişi eksik oynamaya başladı.

VOLKAN KIZARMAK İSTEDİ AMA SARI GÖRDÜ

Uzatma dakikalarında ileriye çıkan Volkan, rakibini arkadan düşürdü. Kalesinin boş olması nedeniyle Fenerbahçe kalecisi kasti faul yaptı ama Palabıyık bunu sarı kartla değerlendirdi. Bundan sonraki dakikalarda özellikle Mehmet Topal ile Diego, kırmızı kart görüp, sahadan hükmen yenik ayrılmak için çok uğraştı ama karşılaşmanın hakemi oyunu bitirerek sarı-lacivertlilerin bu düşüncesine izin vermedi. Fenerbahçe'de bir futbolcu daha atılsa, kurallar gereği oyun tatil olacak, hükmen kararı çıkacaktı.

4 kırmızı kartın yanında, sarı kart cezalısı durumuna düşen Meireles, Egemen ve Emre'yi de kaybeden sarı-lacivertliler, ligin son maçında Kasımpaşa karşısında kadro kurmakta oldukça zorlanacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ali Palabıyık Mehmet Topuz Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (66)

emir fbmobilWeb@haberler.com:

4. Yildiz takacaz derken 4 kirmizi kart yedik.cok yazik oldu.

54
3
yanıtYanıtla
kalyoncu..mobilWeb@haberler.com:

Bir vanlı olarak bende yüksekova halkını tebrik ediyor ve 7 haziran günü tüm türkiyeden destek istiyoruz...tek yol HDP

7
50
yanıtYanıtla
doğruya doğru:

Haddini bil fener ; CİMBOM böyle gömer. . . . . . . . . !!!!!!!!!!!!

41
15
yanıtYanıtla
ULTRASLAN:

EZİKLER HERKES RÜDBESİNİ BİLECEKK

34
7
yanıtYanıtla
özer öz.:

Valla ne diyeyim. . . Fenerbostandan her hareket beklenir artık. . . Şeytanlık var bunlarda. . .

34
6
yanıtYanıtla
melek:

bu ligin en şike yapan takımı galatasaray ama nedense hep su yüzünde kalıyor neden acaba

19
21
yanıtYanıtla
ELİNİ VİCDANINA KOY:

BAK KARDEŞLERİM ŞİMDİ TÜRKİYEDE ŞİKE YOK DİYEN (8-0 GALATASARAY-ANKARAGÜCÜ MAÇI) HATTA DÜNYADA ŞİKE YOK ( ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GALATASARAY-GRASSHOPPERS MAÇI ) YALAN KONUŞUR AZMI YAPTINIZ GALATASARAYDA YAPTI FENERBAHÇEDE BEŞİKTAŞTA NEDENSE ŞİKEYİ EN ÇOK KONUŞAN GALATASARAYLILAR SİZE ŞUNU SÖLÜM TÜRKİYE HATTA DÜNYA ŞİKEYİ SİZDEN ÖĞRENDİ

17
21
yanıtYanıtla
antifenev:

4. yıldız beklerken bahtlarına 4 kırmız çıktı zuhahhaa

34
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Bu yazılan sadece ve sadece, Kendi kafasındaki senaryoyu kaleme alan kişiye ait, oturduğu yerden kendilerince üterip yazıyorlar haber diye sunuyorlar.

13
20
yanıtYanıtla
mertMobil-ANDROID:

adi herifler. işiniz gücünüz iftira. gs nin şampiyon olmasi için bir dünya device suikast yaptınız. eliniz de fb nin kanı var.

12
17
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title