Haberler

Fenerbahçe, Pereira'yı Göndermek İsterse 8.7 Milyon TL Ödeyecek

Güncelleme:

Fenerbahçe, teknik direktörü Vitor Pereira'nın görevine son verirse ekibiyle birlikte toplam 8.7 milyon TL tazminat ödeyecek.

Galatasaray derbisi ardından eleştiri oklarının merkezinde yer alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira için ağır fatura ortaya çıktı. Pereira sezon sonunu görmeden gönderilirse geçen yıl G.Saray'ın Cesare Prandelli'de yaşadığı sorunun bir benzerinin yaşanması kaçınılmaz. 2 yardımcısıyla gelen Pereira'nın 1 yıllık daha sözleşmesi var. Sadece Portekizli'nin yıllık kazancı 2.2 milyon Euro. Ekibiyle toplam maliyeti yıllık 2.7 milyon Euro.

KASADAN 8.7 MİLYON TL ÇIKACAK

Eğer Fenerbahçe, Pereira'yı gönderme kararı alırsa, sezon sonuna kadar alacağı olan 700 bin Euro hesabına yatırılacak. Gelecek yılın 2.7 milyon Euro'suyla rakam 3.4 milyon Euro olacak. Yani kasadan bugünün kuruyla 8.7 milyon TL çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cesare Prandelli Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

efe can:

vallaha bu ülkede vatan haini ararsan hic uzaga gitmiyeceksin . bazi kulüp baskanlarina bak yeter. safda ararsan bazi tarafdarlara bak yeter.

2
0
yanıtYanıtla
Fenerli sulo:

Al lan parare ye o parayi catir catir almazsan delisinFenerde para cok yemegen duldur dur. Baskan yonetemiyosun bu takimiArtik sende git taraftarda rahat etsin

1
0
yanıtYanıtla
efsane matematikMobil-ANDROID:

avroyu kaçtan hesapladınız 3.4le kaçı çarpıp 8.7 bulduysanız o avrodan bana da 10bin ayırın

0
0
yanıtYanıtla
özfb li:

ulan naniyi alacağımıza eto yu alsaymışız en az 10 puan daha fazla alırdık. . . fb nin transfer ekibi kimse istifa etmeli. . kazma joseften türkiyede yüzlerce var elindeki emreyi kovup josefi alanlara yazıklar olsun. . . tüccar alırken kazanır misali fb maalesef alırken kaybetti. . . aslında bu kadro bile yeter ama fb en yakın rakibinden en az yüzde 30 daha iyi olmak zorunda fb nin düşmanı çok. . . o yüzden eşit takım değil en az yüzde30 güçlü takım kurmak zorunda fb. (her taraf yataşçı dolu)

0
0
yanıtYanıtla
lider olamazsa tazminat yok de öyle anls:

türk parasi deniz yemeyen keriz

0
0
yanıtYanıtla
Ali Koc iflas Esiginde Sebebi GödAziz:

Dogrusu Koc Holding Sagolsun

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title