Haberler

Fenerbahçe, Manisalı Eray ve Bülent'in Peşinde

Güncelleme:

Sarı lacivertli kulüp, Manisaspor'un genç yıldızları Eray Ataseven ve Bülent Cevahir'i yakın takibe aldı.

Haberler.com ÖZEL Süper Lig'de devre arası yaklaştıkta transfer çalışmaları da hız kazandı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, Manisaspor'un Ümit Milli yıldızları Eray Ataseven ile Bülent Cevahir'in peşine düştü.

YANAL YAKINDAN TAKİP ETTİRİYOR

Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra yoluna tek kulvarda devam eden Fenerbahçe, ara transfer dönemi için çalışmalara başladı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda hareket eden yönetim, PTT 1.Lig'i takımlarından Manisaspor'da forma giyen Eray Ataseven ve Bülent Cevahir'i yakın takibe aldı.

 

 

ERAY-BÜLENT KİMDİR ?

20 yaşında olan ve savunma bölgesinde görev yapan Eray, aynı zamanda ümit milli takımında da forma giyiyor. Yine aynı takımda oynayan ve orta sahada görev yapan 21 yaşındaki Bülent de ümit milli takımda forma giymeye devam ediyor.

 

 

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY DA İZLİYOR

Manisaspor'da oynadıkları futbolla 3 büyüklerin gözdesi haline gelen genç futbolcuların devre arasında İstanbul'a transfer olma olasılığı bir hayli yüksek. Mancini ve Bilic'in de takımlarında görmek istedikleri futbolcular scout ekipleri tarafından yakından takip ediliyor.

 

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bülent Cevahir Eray Ataseven Fenerbahçe Manisaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title