Haberler

    Fenerbahçe - Karabükspor Fb Tv İzle Lig Tv İzle Maçı İzle Canlı İzle

    Fenerbahçe - Karabükspor FB TV izle Lig Tv izle maçı izle canlı izle.

    Fenerbahçe - Karabükspor FB TV izle Lig Tv izle maçı izle canlı izle Fenerbahçe - Karabükspor FB TV izle Lig Tv izle maçı izle canlı izle Fenerbahçe - Karabükspor FB TV izle Lig Tv izle maçı izle canlı izle

    Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor maçına hazır

    Şampiyon Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor ile yarın yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan futbolcuların, daha sonra 3 grup halinde 5'e 2 top kapma çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanın dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandığı belirtildi. Salih Uçan'ın antrenmanın tamamında takımla çalıştığı, Egemen Korkmaz'a takımdan ayrı özel program uygulandığı, Hasan Ali Kaldırım'ın ise tedavisine devam edildiği kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin yarın saat 11.00'de tesislerde bir araya geleceği aktarıldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Lig Tv Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title