Haberler

Fenerbahçe, Antalyaspor ile 0-0 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu son maçında Antalyaspor, evinde grup lideri Fenerbahçe'yi ağırladı. Her iki takımın da bir üst turu garantilediği karşılaşmanın ilk yarısında soyunma odasına golsüz girildi. İkinci yarı Fenerbahçe'nin vuruşuyla başlarken, her iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşma 0 - 0 beraberlikle sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

1. dakikada Fenerbahçe'nin geliştirdiği atakta verkaçla kaleci ile karşı karşıya kalan Semih'in yerden vuruşu yan ağlarda kaldı. Fenerbahçe karşılaşmanın ilk dakikasında çok net pozisyondan yararlanamadı.
18. dakikada Antalyaspor atağında Ömer Şişmanoğlu ceza sahası içinde sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top yan ağlarda kaldı.
45. dakikada Antalyaspor'un geliştirdiği atakta Oktay Delibalta'nın pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan genç oyuncu Birkan'ın vuruşu az farkla auta çıktı.
57. dakikada Antalyaspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta Halil İbrahim'in ortasında ceza sahasında topla buluşan Oktay Delibalta'nın şutunu kaleci uçarak gol olmasını engelledi.
63. dakikada Fenerbahçe'nin atağında Uygar'ın ortasında gelen topa ters kafa vatan Mehmet Topuz'un vuruşu üst direğe çarparak auta çıktı.
70.dakikada Fenerbahçe'de Semih'in yerden yaptığı ortada topla buluşan Melih uygun pozisyondaki Ramazan'ın önüne bıraktı. Kaleci ile karşı karşıya kalan genç oyuncu topu üstten dışarıya gönderdi.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka önemli pozisyon olmayınca her iki takımda 1'er puan alarak bir üst tura yükseldi.

MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe U 21 takımı, ağırlıklı 22 yaş ortalamasıyla maça çıkarken, Antalyaspor da yedek oyunculardan oluşan 11'le sahada yer aldı. Kırmızı beyazlı golcü oyuncu Samuel Eto'o da 18 kişilik kadroda kendisine yer bulamadı. Fenerbahçe'de ise Alper Potuk, Uygar Mert ve Mehmet Topuz dışında ilk 11'de yer alan futbolculardan hiçbirisi Süper Lig'de kendisine süre bulamadı. Fenerbahçe'de kaleyi koruyan Erten Ersu hiçbir resmi maçta sarı lacivertli formayı giymemişti.

Stat: Antalya Arena
Hakemler: Emre Altun, Hacı Mehmet Ekmekyermez, Resul Özdemir
Antalyaspor: Ozan Evrim Özenç, Rıdvan Şimşek, Chicho, Gökhan Yılmaz, Kadir Bekmezci, Zeki Yıldırım, Lionel Enguene (Dk.74 Cem Felek), Halil İbrahim Tuna (Dk.83 Lazerevic), Birkan Öksüz, Oktay Delibalta (Dk.74 Danilo), Ömer Şişmanoğlu
Fenerbahçe: Erten Ersu, Yasir Subaşı, Egemen Zengin, Caner Koca (Dk.46 Melih Okutan), Savaş Polat, Uygar Zeybek, Mehmet Topuz (Dk.77 Ozan Tufan) , Alper Potuk, Samed Karakoç (Dk.46 Kadlec), Ramazan Civelek, Semih Ergül
Sarı kart: Dk.39 Lionel, Dk.62 Rıdvan (Antalyaspor), Dk.7 Savaş Polat (Fenerbahçe)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Fenerbahçe Üst Manşet Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500

Yorumlar (3)

reis:

fb nin gençleri ni koy bu ligde aslardan sonra 2. olurlar. . . cinconu yenerler. . ben şahsen beğendim. .

0
0
yanıtYanıtla
XMobil-IOS:

Ne kadar para aldiniz bahiscilerden satilmislar

0
0
yanıtYanıtla
XMobil-IOS:

Sike satilmislar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title