Haberler

Favori Biziz"

Brezilya futbolunun efsanelerinden Zico, yazın düzenlenecek Dünya Kupası’nda Brezilya’nın şampiyonlukta favori olduğunu söyledi.

Melo'ya davet yok!

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Arthur Zico, ülkesi Brezilya'da bu yaz düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda ev sahibi Sambacıları avantajlı gördüğünü dile getirdi. Luis Felipe Scolari önderliğindeki takımın ülkeye 6. Dünya Kupası zaferini yaşatmasının yüksek bir olasılık olduğuna vurgu yapan Zico, "Eğer takım sakatlıklar  yaşamaz, kilit oyunculardan yoksun kalmazsa kupayı kazanma konusunda diğer takımlara oranla bir adım önde" dedi.

"Arjantin ve Uruguay zorlu rakipler"

Turnuvada Brezilya'nın da en büyük rakibinin Arjantin olacağına dikkat çeken deneyimli teknik adam, "Lionel Messi gibi bir oyuncuya  sahipler. Bizi en çok onların zorlayacağını düşünüyorum. Onun dışında Uruguay da ciddi bir rakip. Edinson Cavani, Diego Forlan ve Luis Suarez gibi dünyanın en iyi forvetlerine sahipler. Kısaca şunu diyebilirim ki kupa Güney Amerika'da kalacak" sözleriyle yazın Brezilya'nın kupayı kazanamaması halinde Arjantin ve Uruguay'ın zafere ulaşabileceğini belirtti.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Arthur Zico Arjantin Uruguay Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title