Haberler

Euro 2012'ye Doğru Programı İzleyicileriyle Karabük Üniversitesi'nde Buluştu

Karabük üniversitesi'nde 'Euro 2012'ye doğru' programı düzenlendi.2012 Avrupa Futbol Şampiyonasının yayıncı kuruluşu TRT'nin hazırladığı programın sunuculuğunu Serhan Asker yaptı.

Karabük üniversitesi'nde 'Euro 2012'ye doğru' programı düzenlendi.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonasının yayıncı kuruluşu TRT'nin hazırladığı programın sunuculuğunu Serhan Asker yaptı. Programa Kardemir D.Ç. Karabük spor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, yorumcu olarak katıldı.

Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Bektaş Açikgöz Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen 'EURO 2012' programına, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Genel Sekreter Av. Yaşar Alpay, Akademisyenler, İdari Personel ve öğrencilerin katıldı. Programda, Avrupa Şampiyonasında mücadele edecek olan Çek Cumhuriyeti Takımı tüm detayları ile mercek altına alındı.

Üniversiteden canlı olarak yayınlanan programda EURO 2012'de Polonya, Yunanistan ve Rusya ile A Grubunda yer alan Çek Cumhuriyeti'nin efsanevi futbol yıldızlarından Panenka ve Pavel Kuka, aynı zamanda Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın oyuncularından Sivok ve Milan Baroş'la futbol ve EURO 2012 üzerine yapılan röportajlar yayınlandı. Programın sunuculuğunu yapan Serhan Asker, EURO 2012'de A Grubu'nun güçlü takımlarından biri olan Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'tan izlenimlerini seyircilerle paylaştı.

Daimi konuklardan olan İlhan Mansiz'ın yoğun kar yağışı nedeniyle programa katılamadı.

Düzenlenen etkinlikte Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal kısa bir konuşma yaparak, "Öncelikle sizleri, TRT spor ailesini Karabük Üniversitesi'nde ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti belirtmek istiyorum. Spor, kardeşliğin, dostluğun ve savaşların önlenmesinde en büyük unsurlardan biridir. Bu nedenle Karabük Üniversitesi en büyük yatırımlarını spor tesislerine yapıyor ve Türkiye'nin en modern, en fonksiyonel stadını inşa ediyoruz. En kısa sürede dünyada ilk on bir sayıldığı zaman Karabük Üniversitesi'nde

yetişmiş gençleri de göreceksiniz" dedi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz seyircilerden gelen Euro 2012'ye dair sorulara cevap verdi. Ardından Üniversite Öğrenci Konsey Başkanı Turan Mustafa Yücel ve Mavi Ateş taraftarını temsilen bir öğrenci Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'a ve program sunucusu Serhan Asker'e hediyelerini takdim etti.

(YE-ET-AR-MFS-MFS-S)

02.03.2012 14: 52: 42 TSI

NNNN - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çek Cumhuriyeti Bülent Korkmaz Serhan Asker Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title