Haberler

Eskişehirspor Taraftarı "Ediz"İ Unutamıyor

Siyah kırmızılı takım, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 2 yıl önce hayatını kaybeden eski futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun adını yaşatmak için, geçen yıl Atatürk Stadı'nın açık trübününe ve alt yapı tesislerine adını verirken, her maçta onu unutmayan ve sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar da, adına "Kalplerden Cennete" belgeseli çekti Ediz'in ağabeyi Engin Bahtiyaroğlu: "Eskişehirspor taraftarının yeri bizim için çok ayrı. Ailemin gönlünde Eskişehirspor taraftarının önemli bir yeri var. Kardeşime sahip çıktılar.

DENİZ AÇIK - Eskişehirspor, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 5 Eylül 2012'de hayatını kaybeden eski futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun adını yaşatmak için, geçen yıl Atatürk Stadı'nın açık trübününe ve alt yapı tesislerine adını verirken, her maçta onu unutmayan ve sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar da, adına "Kalplerden Cennete" belgeseli çekti.

Ediz Bahtiyaroğlu'nun ikinci ölüm yıl dönümünde düzenlediği törenlerle anan Eskişehirspor, resmi internet sitesinde de Atatürk Stadı'nda daha önce onun için açılan "Uçtuğun yerde bahtiyar ol" yazısı bulunan fotoğraflara yer verdi.

Siyah-kırmızılı yönetim, geçen yıl altyapı tesislerine Ediz Bahtiyaroğlu'nun adını verdi.

-Taraftarlar vefalarını göstermek için belgesel çekti

Eskişehirspor taraftarı, Ediz Bahtiyaroğlu unutmamak ve anısını yaşatmak için çekimleri geçen yıl tamamlanan "Kalplerden Cennete" adlı belgesel hazırladı. Ediz'i unutturmamak adına gerçekleştirilen belgesel, vefa borcunun göstergesi oldu.

Ediz Bahtiyaroğlu'nun ağabeyi Engin Bahtiyaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşinin ölümünün arasından iki yıl geçtiğini belirterek, Eskişehirspor Ediz Bahtiyaroğlu Alt Yapı Tesisleri'nde kardeşi için tören düzenlendiğini kaydetti.

Ediz'den yoksun geçen iki yıl çok zonlandıklarını ifade eden Bahtiyaroğlu, şöyle konuştu:

"Kardeşim bizim için değerliydi. Her gün daha fazla özlüyoruz. Kardeşimin sonsuza kadar unutulmamasını istiyorum. Ediz, Bursaspor'da yetişti. Daha sonra Ankaragücü ve Bucaspor'a gitti. Ardından Eskişehirspor'a transfer oldu. Eskişehirspor taraftarının yeri bizim için çok ayrı. Ailemin gönlünde Eskişehirspor taraftarının önemli bir yeri var. Kardeşime sahip çıktılar. Eskişehirspor formasıyla Milli Takım'a yükselmek istiyordu."

-"Hakkımız sonuna kadar arayacağız"

Bahtiyaroğlu, kardeşinin çeşitli kulüplerden alacaklarının bulunduğunu vurguladı.

Bucaspor'un kardeşine olan alacaklarını ödediğini anlatan Bahtiyaroğlu, şunları söyledi:

"Ediz'in Ankaragücü'nden yüklü miktarda alacakları vardı ancak ödenmedi. Ankara ekibinden 700-800 bin liralık alacağı bulunuyor. Eskişehirspor'un eski yönetiminden bize verilen sözler vardı. Sözler tutulmadı. Biz hakkımız sonuna kadar arayacağız. Gerekli yerlere başvurumuz yapacağız."

Bahtiyaroğlu'nun dayısı Nevzat Nogay ise yeğeninin ölümünü asla unutmadıklarını bildirdi. - Eskişehir

Kaynak: AA / Spor

Ediz Bahtiyaroğlu Eskişehirspor Ankaragücü Eylül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title