Haberler

Eskişehirspor - Ankaragücü Maçı Soyunma Odaları

Kendi sahasında Diego'nun son dakikada attığı golle Ankaragücü'nü 3-2 yenen Eskişehirspor galibiyete sevindi.

Kendi sahasında Diego'nun son dakikada attığı golle Ankaragücü'nü 3-2 yenen Eskişehirspor galibiyete sevindi. Maç sonrası her iki takımın teknik direktörü ile futbolcuları karşılaşmayı değerlendirdi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, galip gelip 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Skibbe şöyle konuştu:

"Bugün galip geldiğimiz için çok mutluyum dediğimde herkes beni anlayacatır sanırım. Çünkü ikinci yarıdaki oyunumuzla bunu hak etmemiştik. İlk yarı pozisyonlara girdik, goller attık. İkinci yarı herhalde rakibimizi küçük gördük. Ama beraberlikten sonra ve özellikle son 5 dakika içerisinde çok büyük bir istekle oynadık. Galip gelip 3 puanı aldığımıza seviniyoruz."

Eskişehirsporlu Diego ve Alper de galibiyete sevindiklerini söyledi. Son dakikada attığı golle takımına 3 puan kazandıran Diego, "İlk yarı iyi oynadık, ikinci yarı maçı kendi adımıza biz zorlaştırdık. Bir gol attığım için mutluyum ve tanrıya şükrediyorum" dedi.

Başarılı orta saha oyuncusu Alper de "Kolay kazanacağımız maçı ikinci yarıda zora soktuk. Kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan da konuşmasında son dakikada yedikleri golle üzücü bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Doğan şöyle dedi:

"Son dakika golüyle maçı kaybettik. Üzüntü verici ama futbolun kaderi bu. İlk yarı rakibimiz golleri buldu. İkinci yarıda 6 tane gol atabilirdik. 4 pozisyonda topu boş kaleye atamadık. Tecrübesizlik bize pahalıya mal oluyor. Haybeye maçlar kaybediyoruz."

Ziya Doğan bir soru üzerine hakemlerin Anadolu takımları arasında da çifte standart uyguladıklarını öne sürerek, "Gördüğümüz sarı kartları inceleyin, çifte standardı görebilirsiniz" dedi.

Ankaragücü kalecisi Özden ile Muhammet de mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söyledi. Özden, "İkinci yarı inanılmaz goller kaçırdık. Üzüntülüyüz" diye konuştu.

Başarılı futbolcu Muhammet ise "Pozisyon ve oyun üstünlüğü bizimdi. Kazanmayı beklerken çok dramatik bir şekilde kaybettik. Ankaragücü yeni yönetimle birlikte Karabük maçında galibiyet almıştı. Bu maçı da kazanmayı çok istiyorduk. Ama olmadı. Burada altını çizmek gereken konu 102 yıllık camiye bu duruma nasıl ve kimler tarafından getirildiğidir" dedi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title