Haberler

Eşi İstemedi, Casillas Türkiye'ye Gelmiyor

Güncelleme:

İspanyol basını, adı Fenerbahçe ile anılan Iker Casillas'ın eşinin de etkisiyle Türkiye'ye gelmek istemediğini ünlü kalecinin tercihinin İngiltere'den yana olduğunu yazdı.

İspanyol Marca gazetesi, Iker Casillas ile Real Madrid'in yollarının ayrılmak üzere olduğunu yazdı. Gazete ayrıca adı Fenerbahçe ile anılan deneyimli kalecinin, Türkiye'ye gelmek istemediğini belirtti.

REAL'DEN AYRILACAK

Gazeteye göre eflatun-beyazlıların, Manchester United'dan David de Gea'yı transfer etmesi halinde Casillas tüm kariyerini geçirdiği Real Madrid'den ayrılacak. Marca, deneyimli kaleci ile pek çok kulübün ilgilendiğini yazdı. Gazete bu kulüpler arasında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da gösterdi ancak Casillas'ın Türkiye'ye gelmek istemediğini belirtti.

İLK TERCİH İNGİLTERE

Marca'ya göre Casillas'ın ilk tercihi İngiltere. Gazetede Gea'nın ayrılması halinde United'ın Tottenham kalecisi lloris'i transfer etmek için harekete geçeceğini bu durumda Casillas'ın da Tottenham'ın yeni kalecisi olabileceğini öne sürdü.

EŞİ İSTEMEDİ

Ayrıca haberde, Casillas'ın spiker eşi Sara Carbonero'nun kariyerini düşündüğü ve bu yüzden Türkiye'yi tercih etmediğinin altı çizildi. Sara Carbonero da Türkiye hakkında olumsuz fikir beyan edip kariyerini zedeleyeceği düşüncesiyle Casillas'ın başka bir ülkeye transfer olması yönünde tavsiyede bulunduğu ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Iker Casillas Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

M63Mobil-IOS:

Ben olsam bende gitmem bu kadin birakilir mi :D

11
0
yanıtYanıtla
GS:

güccük takimlarla isim olmaz diyor!!!

2
5
yanıtYanıtla
cem_FB:

şayet doğruysa Allah razı olsun yenge diycem. . . ulan 35 yaşında işi bitmiş adamın ne işi var fenerde?ospina gibi bi kaleci dururken ne işi var yönetimin casillas''la işi?yalan haber de yine de yorum yapayım dedim. zira bu sitenin bütün haberleri üfürük!

5
0
yanıtYanıtla
emir:

yalanlarinizi ben sizin :) KENDINIZ FUTBOLCU OLSANIZ iki takim secmek zorunda kalsaniz chelsea mi fenermi siz kimi secerdiniz gerisi hikaye

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title