Haberler

    Eray: İkincilik İçin En İddialı Ekip Biziz

    Galatasaray'ın genç file bekçisi Eray İşcan, Kopenhag mağlubiyetini değerlendirdi ve gruptan çıkma şanslarının yüksek olduğunu söyledi.

    Galatasaray'da Muslera'nın sakatlığıyla kaleyi devralan ve kariyerinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde bir maça çıkan Eray İşcan, Kopenhag mağlubiyetini değerlendirdi.

    Genç file bekçisi, "Benim için iyi bi tecrübe oldu, ama erken gol motivasyonumuzu düşürdü. İyi bir maç oynadık. Çok pozisyona girdik, ama atamadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız, umarım önümüzdeki maçları kazanıp gruptan çıkarız." dedi.

    Taffarel'in kendisine çok yardımcı olduğunu ifade eden Eray, "Taffarel rahat olmamı ve stres yapamamı söyledi. Onun da öncesinde gençlik yılları var tabii. Benim rahat olmamı sağladı. Tafo gibi bi antrenörle çalıştığınızda onu dinlemeniz gerekli. Ben de onu iyi dinlediğimi düşünüyorum" diye konuştu.

    Yaptığı kritik kurtarış hakkında da konuşan genç eldiven, "Karşı karşıya kaldığımda açıldım ve topu çıkardım, sonra da rahatladım ve kendime güvenim geldi. Bence ikincilik için en iddialı ekip biziz. Gruptan çıkma şansımız hala büyük." ifadelerini kullandı.

    BRUMA: ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK, AMA...

    Cimbom'un genç yıldızı Bruma, mağlubiyet hakkında konuşurken, "Tabii önemli bi maçtı. İyi oynayan bir Galatasaray vardı. Golden sonra toparlandık. Çok pozisyona girdik. Oyun mantalitemizi ortaya koymaya çalıştık, ama olmadı. Bu maçı unutup önümüzdeki maça odaklanmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

    Genç portekizli, forvet arkasında oynaması ile ilgili olarak "Hocamız böyle takdir etti. İlk yarıdan sonra forvet arkası, ikinci forvet oyna dedi. Takımı bir an önce atağa çıkarmam için böyle bir değişiklik yapıldı. Ben her yerde oynarım, benim için problem değil, pozisyon ayrımı yapmıyorum." dedi.

    Galatasaray'ın gruptan çıkma şansını yüksek olarak gören Bruma, "Burada Madrid'e karşı Juventus'a karşı oynamak önemli değil. Önemli olan mantalitemizi ortaya koyarak galibiyetler elde etmek. Kime karşı oynayacağımız hiç problem değil. İki maçtan da galibiyet alacak güç ve potansiyele sahibiz. İki maçı da kazanacak gücümüz var. gruptan çıkma şansımız büyük." diye konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Galatasaray Eray İşcan Kopenhag Bruma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title