Haberler

Emre Nefiz 2 Yıl Sonra Golle Tanıştı

Güncelleme:

Gaziantepspor'un orta saha oyuncu Emre Nefiz, ligin 23. haftasında oynanan Galatasaray karşılaşmasında attığı golle, 2 yıl sonra golle tanıştı.

Gaziantepspor'a Almanya'nın Frankfurt takımından 2014 sezonunda transfer olan orta saha oyuncu Emre Nefiz, ligin 23. haftasında oynanan Galatasaray karşılaşmasında attığı golle 2 yıl sonra golle tanıştı.

Kırmızı-siyahlı takıma 2014 yılında Almanya'nın Frankfurt takımından transfer edilen 21 yaşındaki orta saha oyuncu Emre Nefiz, ligde görev aldığı 25 karşılaşmada 1 gol kaydetti. Dün oynanan Galatasaray karşılaşmasında takımının ilk golünü kaydeden Emre, Süper Lig'de 2 yıl sonra golle tanışmış oldu. Genç futbolcu, Türkiye'de ilk golünü ise Galatasaray'a atmış oldu. Bu sezon 23 haftalık haftalık periyotta 1 gol kaydeden Emre, geride kalan haftalarda performansını artırarak Teknik Direktör Mutlu Topçu'dan daha çok forma şansı bulmak istiyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Emre Nefiz Frankfurt Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title