Haberler

    Emenike, Guiza'dan Bile Kötü

    Güncelleme:

    Feenrbahçeli golcü Emenike, 51 maçta 0.29 maç başına gol atma ortalamasına sahip olurken, Güiza'nın bile gerisinde kaldı.

    Fenerbahçe'de Emenike'nin performansı tartışılırken, Nijeryalı yıldızın gölgesinde kalan Webo rakamlarıyla sarı-lacivertli takımın son 10 yılına damga vurdu.

    WEBO İLK 11'İ HAK EDİYOR

    Rakamlar Kamerunlu'nun yerinin kulübe değil, ilk 11 olduğunu açıkça gösteriyor. Webo, bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 13 maçın sadece 4'üne 11'de başlarken takımına 4 gollük katkı yaptı. Yıldız futbolcu, Türkiye Kupası'nda ise 5 karşılaşmada görev yaparken bunlardan 4'üne 11'de başladı ve 5 gol attı.

    149 DAKİKADA 1 GOL ATTI

    F.Bahçe'nin son 10 yılında görev yapan forvetlerin istatistiklerine bakıldığında Webo'nun başarısı gözler önüne çıkıyor.

    Kamerunlu yıldız, sarı-lacivertli forma ile 72 karşılaşmaya çıkarken 149 dakikada bir gol atarak listenin ilk sırasında yer aldı. Son 10 yılın gol ortalamasına göre en iyisi ise Niang oldu. Onu Kezman takip etti.

    GÜİZA'NIN GERİSİNDE KALDI

    Emenike, 51 maçta 0.29 maç başına gol atma ortalamasına sahip olurken, Güiza'nın bile gerisinde kaldı. Emenike son 10 yılda F.Bahçe'de 20 maçın üzerinde görev yapmış, 13 forvet oyuncusu arasında ancak 9. oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Guiza Spor Haberler

    500

    Yorumlar (9)

    tarık:

    emenike verilen görevi en iyi şekilde yapıyor. geçen seneki şampiyonlukta çok katkısı var. rakip takım defansını çıkaramıyor. tarbzon maçındaki topuk pası al da at cınsindendi ama olmadı. Fb nin en büyük silahı. 3 kişi sarıyor etrafını görmüyor musunuz. Boş ver emenike takma kafanı devam et doğru yoldasın. taklaları atacaksın inşallah. bir de müslüman olsan da sow ile kutlama yapsan harika olurdu valla.

    3
    8
    yanıtYanıtla
    baks bani:

    emenike defol git artık senide azizi de bu takımda istemiyoruz

    8
    2
    yanıtYanıtla
    yanlızkurtMobil-ANDROID:

    ne teknik direktör adama benziyor nede yönetici aziz yildirim takimi yakacaklar weboyu oynatin ya biz emenikeyle onkisi oynuyoruz destek değil köstek

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Kadirhan:

    Guiza en azından sempatik di bunda o bile yok ! beni trabzon maçında deli etti resmen gitse de kurtulsak !!

    3
    1
    yanıtYanıtla
    ragi1907:

    AYNEN BOS BI OYUNCUU

    2
    1
    yanıtYanıtla
    alper:

    eline verin valizini yolayin gitsin

    2
    0
    yanıtYanıtla
    1111can:

    2 ay öncede arap bi takım 18 milyon avro veriodu noldu şimdi :D

    1
    0
    yanıtYanıtla
    6sarayMobil-IOS:

    Fernandoyu alalım sorun çözülür

    0
    0
    yanıtYanıtla
    shn:

    Santrofor desen santrofor değil, kanat oyuncusu desen kanat oyuncusu değil, topu alıpta çalım atıp bir adam geçemez. . . Santrafor dediğin kafada çakar sağ sol bazuka gibide vurur. . Düz oyuncu bu paralara yazık. . . FB. takımı santraforsuz oynuyor. . Zaten gol atmada zorlanması ondan. . Kapanan takımlara karşı zor gol atıyor. . Forvetlerin hepsi kafa toplarında çok başarısız maalesef. . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title