Haberler

Teknik Sorumlu İrfan Saraloğlu: Çok Üzgünüz

Güncelleme:

Golsüz berabere biten Elazığspor-Trabzonspor maçının ardından teknik heyet ve futbolcular basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Spor Toto Süper Lig 27. haftasında golsüz berabere biten Elazığspor- Trabzonspor maçının ardından teknik heyet ve futbolcular basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, "Çok üzgünüz. Bu maçı kazanmak bizim açımızdan çok önemliydi. Kazandığımız takdirde iki takımın üstüne çıkmış olacaktık. Önümüze daha emin adımlarla ilerleyecektik. Hafta boyu takımla beraber çalışan iki futbolcumuzun sabah oynayamayacak durumda olmaları oyun anlayışımızı değiştirdi. Maça iyi başladık. İlk 10 dakika oyun bizim kontrolümüzdeydi. Mehmet Nas'ın sakatlanması bizim oyun planımızı tekrar değiştirmeye yöneltti. Bu dönemde rakip baskısını arttırdı. Toparlanamadık ilk yarıda. İkinci yarıda yaptığımız oyuncu değişiklikleri aslında oyunun kontrolünü elimize geçirmeye yetti ancak maalesef skoru bulacak net pozisyon yakalayamadık. Zaten maçın bizim adımıza en net pozisyonu ilk yarının sonunda geldi. Bulduğumuz başka pozisyonlar da vardı. İkinci yarıda rakip tamamen bizim ataklarımızı kesmeye yönelik hamleler yaptı. Kontratak da etkili olamadık. Önümüzde 7 hafta var, burada toplayabildiğimiz kadar puanları toplayıp yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Elazığsporlu futbolcu Mehmet Nas ise kendi sahalarında oynadıkları maçı kazanmaları gerektiğini ifade ederek, "1 puan belki bizi ligde tutacak. Bundan sonra her maç bizim için final maçı olacak. Gelecek hafta inşallah Kayseri Erciyesspor'u yeneriz" dedi.

Elazığspor kalecisi Ivesa da 1 puanın önemine vurgu yaparak, "Şu anda bulunduğumuz pozisyonda aldığımız 1 puan önemli gibi görünmese bile önümüzde 7 hafta var. Bunun önemi ilerleyen haftalarda anlaşılacak" diye ifade etti.

TRABZONSPOR CEPHESİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Can Alioğlu, maça kazanmak için çıktıklarını ifade ederek, "Oyunun genelde hakimiyeti bizdeydi. Pozisyona girmekte zorlandık. 2 takım da 1 puana razı oldu. Üstünlük bizdeydi ama gol atamadık" dedi.

3 puan için çıktıkları maçtan 1 puanla ayrıldıklarını belirten Trabzonsporlu futbolcu Şahin Aygüneş, "İnşallah haftaya 3 puanla ayrılarak lige yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bizim hedefimiz UEFA'ya katılmak. İnşallah haftaya 3 puan alırız" şeklinde konuştu.

Bordo-mavili oyuncu Yusuf Erdoğan da 3 puan için sahaya çıktıklarını kaydederek, "Zor maç olacağını biliyorduk. Elazığspor düşmemek için elinden gelen her şeyi yapıyor iyi de oynuyorlar. Sayısız fırsatlarımız vardı ama 3 puanı hak ettiğimiz maçta 1 puanla ayrılmak üzücü" ifadelerini kullandı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İrfan Saraloğlu Trabzonspor Mehmet Nas Elazığspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title