Haberler

Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Acer

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Hakan Acer açıklaması- Genel detaylar Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Acer: - "Türkiye liginde de Avrupa liginde de kazanmak için sahaya çıkacağız" Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Hakan Acer, "Türkiye liginde de Avrupa liginde de kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Hakan Acer açıklaması- Genel detaylar Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Acer: - "Türkiye liginde de Avrupa liginde de kazanmak için sahaya çıkacağız" Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Hakan Acer, "Türkiye liginde de Avrupa liginde de kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.Acer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tempolu bir dönem geçirdiklerini ve haftada üç yaptıklarını belirterek Acer, "Bu süreçte istemediğimiz mağlubiyetler aldık. Türkiye liginde evimizde üç maç kaybettik ama Adana AKSİ ve Yakın Doğu Üniversitesi maçıyla da bence bunları biraz telafi ettik. Yarın oynayacağımız Abdullah Gül Üniversitesi maçı bizim için değerli bir maç" diye konuştu.Türkiye liginin zorlu şekilde devam ettiğini dile getiren Acer, şunları kaydetti: "Herkes büyük yatırımlar yapmış durumda. Avrupa kupasında da tarihimizde ilk defa Avrupa Kupası oynuyoruz. İlk 16'ya kalarak önemli bir iş yaptık. Fransa'nın Landes takımıyla eşleştik. Tecrübeli bir takım. Kulüp olarak Fransa liginde önemli bir kültüre sahipler. Burada oynayacağımız ilk maçı kazanıp Fransa'da fark oluşturmak istiyoruz. Çünkü aramızdaki sayı farkı önemli olacak. Eleme usulü olduğu için üçüncü bir maça gerek kalmayacak. Türkiye liginde de Avrupa liginde de kazanmak için sahaya çıkacağız."

Kaynak: AA / Spor

Edirne Belediyesi Edirnespor Hakan Acer Türkiye Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title