Haberler

Memphis Depay: Büyükler Fenerbahçe'de mi Oynar?

Güncelleme:

Memphis Depay, tartışma esnasında kendisine "Kendini büyük futbolcu mu sandın?" diyen Robin van Persie'ye "Büyükler Fenerbahçe'de mi oynar?" diyerek tepki gösterdi.

Manchester United'ın Hollandalı yıldızı Memphis Depay, tartışma yaşadığı Robin van Persie'nin kendisine "Kendini büyük futbolcu mu sandın?" demesi üzerine "Büyükler Fenerbahçe'de mi oynar?" diyerek noktayı koydu.

"HEY YEDEK" SÖZÜ FİTİLİ ATEŞLEDİ

Euro 2016 Elemeleri'nde Hollanda'nın Kazakistan ile oynayacağı maç öncesi yapılan antrenmanda Depay'ın, Van Persie'ye, "Hey yedek" diye seslenmesi olayların fitilini ateşlemişti.

VAN PERSIE MUTSUZLUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Antrenman sırasında Depay ile gerilim yaşayan Robin van Persie, daha sonra yaşananlardan dolayı mutsuz olduğunu açıklamıştı.

PAS ANLAŞMAZSIZLIĞI!

Teknik direktör Dany Blind de olayların tamamen bir pas alıp verme konusundan çıktığını söylemişti.

İDMANDA BAŞLAYAN GERİLİM YEMEKTE DE DEVAM ETTİ

Olayın üzerinden iki aylık bir süre geçmesinin ardından Hollanda basını bu kavgayla ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Voetbal International'de yer alan habere göre, antrenmanda gerginlik yaşayan ikilinin tartışması yemekte de devam etti.

"PEKİ, BÜYÜKLER FENERBAHÇE'DE Mİ OYNAR?"

Depay'ın hareketine çok sinirlenen Robin van Persie, "Kendini büyük futbolcu sanmaya mı başladın?" deyince genç futbolcudan, "Peki, büyükler Fenerbahçe'de mi oynar?" şeklinde beklemediği bir cevap aldı.

BLIND YATIŞTIRDI

Yaşananlara bir kez daha müdahale eden Blind, Depay'a "yine mi sen?" diyerek sert çıktı ve ikilinin gerilimine nokta koyan isim oldu.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Hollanda Memphis Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

abdiMobil-ANDROID:

buyuk takimmi dediniz o takim turkiyede sadece galatasaraydir oburleri medyanin sisirmesidir bakin galatadaray 4 yildizli en fazla turkiye kupasi sahibidir turkiye ligi sahibidir avrupadan sifir cekmeden gelen gelirkende 2 kupa getiren tek takimdir dahalarida var onlarida siralayabiliriz iste spor haberleri verirken ilk basta galatasarayin haberini vereceksiniz saygi duyacaksiniz bu yorumuda icinize sindireceksiniz galatasarayin basarilarindan dolayi

4
10
yanıtYanıtla
GalatasaraylıMobil-ANDROID:

Depay sende büyük futbolcu olursan bekleriz "3büyüklere"

6
1
yanıtYanıtla
zekii:

Fenerbahçe Manchester in kırk yıllık yenilmezlik tarihini gömdüğünü bilmiyor bu saf galiba:))

2
5
yanıtYanıtla
şikeci:

Bir maç almakla büyükmü oldu fb?

yanıt8
yanıt4
Fedai:

Depaya ağzının payını vermek lazım depay kimmis vanpersinin çorabı bile olamaz

6
0
yanıtYanıtla
muharrem:

Fenerbahçe bu sene uefayı almalı.daha 3 sene önce yarı final oynadı fener.bjnu unutmuş depay.manchester wolsburga elendi.bizim karşımıza çıksın bize de elenirler.aziz orta saha ve forvete ofansif hozlı kaliiteli futbolcu alması lazım

1
3
yanıtYanıtla
adiherif:

adilik yapmis takma kafana vanpersi

2
2
yanıtYanıtla
yaren:

depay doru soylemis yildizlari sonmus nerde futbolcu varsa turkiye liginde birde baskanlar kasaldikca kasaliyor o futbolcuyu aldik diyi bakin turkiyedeki yildisiz futbolculara ne gibi faydasi var gulublerine

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title