Haberler

Denizlispor Galibiyetle Moral Buldu

Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu: "İki haftada alınan 4 puan, takımın moral ve motivasyonu açısından önemli oldu"

Denizlipor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, PTT 1. Lig'in 2. haftasında Bucaspor karşısında alınan galibiyetle takımın moral ve motivasyon kazandığını söyledi.

Kıbrıslıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona iyi başladıklarını ve iki haftalık sürede takım olma yolunda mesafe aldıklarını ifade etti.

Berabere tamamladıkları ilk hafta maçının ardından ikinci haftada elde ettikleri galibiyet nedeniyle teknik heyet ve futbolcuları kutladığını dile getiren Kıbrıslıoğlu, şunları kaydetti:

"İki haftada alınan 4 puan, takımın moral ve motivasyonu açısından önemli oldu. Çok iyi oynadığımız söylenemez ama kötü oynarken kazanmak çok önemli. Bucacaspor maçı seri yakalamak için önemli bir maçtı, kazandığımız için mutluyuz. 4 haftalık bir seri yakalayabilirsek, hedefimize doğru emin adımlarla ilerleyebiliriz. Yönetim olarak futbolcularımızın mücadelesinden memnunuz. Geriye düştüğümüz maçta galibiyeti yakalamak sevindirici."

Öte yandan, Denizlispor'un, bu hafta oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarına yarın başlayacağı bildirildi. - Denizli

Kaynak: AA / Spor

Hasan Kıbrıslıoğlu Denizlispor Bucaspor Spor Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title