Haberler

Denizlispor 4 Futbolcuyla Prensipte Anlaştı

Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor'un 4 futbolcuyla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.TFF 1.Lig ekiplerinden Denizlispor, bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor'un 4 futbolcuyla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

TFF 1.Lig ekiplerinden Denizlispor, bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik direktörlüğe Engin İpekoğlu'nun getirilmesinin ardından kadroya takviye konusunda çalışmalara başlayan Yeşil-siyahlı ekip, Mersin İdmanyurdu'dan İlhan Özbay, Antalyaspor'dan kaleci Orkun Uşak, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Ufuk Bayrak ve Göztepe'den Ömer Ateş'le yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Bu oyuncularla prensip anlaşmasına varıldığı ve birkaç gün içerisinde resmi imzaların atılacağı öğrenildi.

Denizlispor Basın Sözcüsü Nihat Aracı, göreve geldikten sonra transfer çalışmalarında önemli mesafe katettiklerini belirterek, "Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda yaptığımız transfer görüşmelerinden olumlu neticeler alıyoruz. Ligin başlamasına az bir zaman kaldı ve bizim zaman kaybına tahammülümüz yok. Denizlispor'a faydalı olacak oyuncularla temas halindeyiz" dedi - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Denizlispor Antalyaspor Orkun Uşak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title