Haberler

Deniz Atalay: Fernandes, Beşiktaş'ta Kalmayacak

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Fernandes'in akıbetiyle ilgili konuştu.

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, takımdan ayrılması gündemde olan Fernandes hakkında net konuştu. Atalay, "Fernandes yeni sezonda bizimle olmayacak gibi gözüküyor" derken, Aaron Hunt ile ilgilendiklerini doğruladı.

FERNANDES AÇIKLAMASI

Siyah-beyazlıların transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi olan Atalay, "Biz oyuncumuzu tutmak için elimizden geleni yaptık, ancak Manuel Fernandes yeni sezonda bizimle olmayacak gibi gözüküyor" dedi.

"HUNT İÇİN SOMUT BİR GİRİŞİM YAPMADIK"

Transferi gündemde olan Werder Bremenli Aaron Hunt konusuna da değinen Deniz Atalay, "Yeni sezon öncesi kadromuzu güçlendirmek için elbette bazı çalışmalar yapıyoruz. Adı geçen Aaron Hunt da Beşiktaş Kulübü'nün bu doğrultuda izlediği isimler arasında yer alıyor. Fakat altını çizmekte fayda görüyorum, Hunt gibi izlediğimiz, hakkında bilgi edindiğimiz ve listemizde bulunan başka bazı futbolcular da var. Hunt ile şu an için herhangi bir anlaşma sağlamadık ya da oyuncuyu renklerimize bağlamak için somut bir girişim yapmadık" dedi.

"HUNT'U YERLİ STATÜSÜNDE KULLANABİLİRSEK..."

Hunt'un yerli statüsünde oynayabilecek olmasını avantaj olarak gördüğünü belirten Atalay, "Her ne olursa olsun, olası transfer halinde, Hunt için yine bir başvuru yapmak ve çıkacak kararı beklemek gerekir. Her başvuru sonunda, her isteyen Türk vatandaşı olamıyor. İmza aşamasına gelinirse tabii ki bu durum en ince ayrıntısına kadar araştırılır. Sonuç olarak başarılı bir isim ve yerli statüsünde kullanılabilirse, büyük avantaj teşkil eder" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

manuel fernandes deniz atalay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (2)

Atakan Polatatakanpolat75@hotmail.com:

Onla beraber sizde cekin gidin lütfen siradan bir takim olduk sayenizde

4
0
yanıtYanıtla
asdademyilmazkara@hotmail.com:

Besiktasta olcayin yerine adam eksiltebilen bir oyuncu, defansin sağ kanadina bir oyuncu, Jones u da direk olcayve ugur boralla birlikte ptt lige yollamak lazim

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title