Haberler

Darüşşafaka Doğuş Oyuncusu Emir Preldzic

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Darüşşafaka Doğuş oyuncusu Emir Preldzic ile röportaj SÜHA GÜR / ERKAN TİRYAKİ - Darüşşafaka Doğuş'un milli basketbolcuları Furkan Aldemir ve Emir Preldzic, THY Avrupa Ligi'nde yakaladıkları çıkışı devam ettirerek çeyrek finale çıkmak istediklerini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Darüşşafaka Doğuş oyuncusu Emir Preldzic ile röportaj SÜHA GÜR / ERKAN TİRYAKİ - Darüşşafaka Doğuş'un milli basketbolcuları Furkan Aldemir ve Emir Preldzic, THY Avrupa Ligi'nde yakaladıkları çıkışı devam ettirerek çeyrek finale çıkmak istediklerini söyledi.

"Milli takımda oynamak istiyorum"

Türk vatandaşlığına geçtikten sonra 2011 yılında A Milli Takım'da oynamaya başlayan Preldzic, olimpiyat elemelerinde ay-yıldızlı formayı giymeyi istediğini kaydetti.

Statü gereği sadece bir devşirme oyuncuya izin verilen milli takımda, ABD asıllı Fenerbahçeli oyuncu Ali Muhammed'in de yer aldığını hatırlatan 28 yaşındaki basketbolcu, "Milli takıma çağrılmak benim kararım değil. Bazı görüşmelerim oldu. Bu konuşmalar, milli takımda her zaman yerim olduğuna dairdi. Sezon sonu göreceğiz. Milli takımda yer almak ve oynamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Toplam 7 sezon formasını giydiği ve kaptanlığa kadar yükseldiği Fenerbahçe'den sezon başı ayrıldığı için hiç kimseye kırgın olmadığını dile getiren Preldzic, "Kırgınlık gibi bir şey söz konusu değil. Takımda oynayan bütün oyuncular da benim arkadaşım. Sürekli görüşüyoruz. Burayı da çok seviyorum ve takımımda çok mutluyum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Furkan Aldemir Emir Preldzic Doğuş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title