Haberler

Danimarka Basını, Kaleci Eray İşcan'ın Galatasaray'dan Aldığı Yıllık Ücretle Dalga Geçti

Dün oynanan Kopenhag-Galatasaray karşılaşmasında, sarı-kırmızılı takımın kalesini koruyan Eray İşcan'a Danimarka basını tarafından, 'Sosisli satsa daha çok kazanır' benzetmesi yapıldı.
Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.maçında deplasmanda Kopenhag...

Dün oynanan Kopenhag- Galatasaray karşılaşmasında, sarı-kırmızılı takımın kalesini koruyan Eray İşcan'a Danimarka basını tarafından, 'Sosisli satsa daha çok kazanır' benzetmesi yapıldı.

Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. maçında deplasmanda Kopenhag ile karşılaşan Galatasaray'da, kaleci Muslera'nın sakat olması sebebiyle genç file bekçisi Eray İşcan dün sarı-kırmızılı takımın kalesini korudu. İyi bir maç çıkaran genç kaleciyi Danimarka basını, bugünkü haberlerinde Eray İşcan'ın performansı ile alakalı değil, Galatasaray'da kazandığı yıllık ücret ile eleştirdi.

Danimarka basınında öne çıkan haberler şu şekilde:

Ekstra Bladet Gazetesi'nin haberinde Eray'ın takımda en az ücret alan oyuncu olduğuna dikkat çekilirken, haberin devamında, "Parken Stadı'nda sosisli sandviç satanlar bile daha çok kazanıyor" denildi. Ayrıca haberin devamında genç kaleci Eray İşcan'ın, Drogba, Melo, Sneijder ve Muslera'nın çok altında bir ücret aldığıda belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Eray İşcan Danimarka Kopenhag Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title