Haberler

    Cruyff: Real Madrid, Zidane Konusunda S***ı Batırdı

    Barcelona'nın efsane ismi Cruyff, Real Madrid'in Zidane konusunu çok kötü idare ettiğini söyledi.

    Johan Cruyff, Real Madrid'de Zinedine Zidane'ın teknik ekipte ve Castilla'da görev alma sürecini başarısızlık olarak değerlendirdi.

    El Enganche'ye konuşan Cruyff, "Çok saçma bir sorun yaşadılar. Real Madrid, Zidane'ın lisansı olmadığını biliyordu. Kurallara uygun hareket etmelisiniz. Bu durumun iki ay sonra ortaya çıkması beni asıl sinirlendiren olay. Real Madrid bu konuda s***ı batırdı. Ofislerinden birinin onları uyarması gerekirdi. Zidane kadar iyi çok az oyuncu var. Zaten bildiği şeyleri öğrenmesini istemek komik olur." dedi.

    "Elbette hayatta her zaman öğrenilecek şeyler var. Biz Hollanda'da sistemi değiştirdik. Frank de Boer, Marco Van Basten, Frank Rijkaard ve Ronald Koeman gibi milli takımda yardımcılık yapmış isimler, otomatik olarak gerekli seviyede antrenörlük belgelerini aldılar. Futbolu bıraktığımda benden de dört yıl daha çalışmamı istediler ve belgeleri öyle alabileceğimi söylediler. Zaten bildiğim şeyleri dört yıl boyunca kim bana tekrar öğretecek?" ifadelerini kullandı.

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Real Madrid Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title