Haberler

    City, Leicester Karşısında Şova Devam Edecek Mi?

    Yakaladığı galibiyet serisiyle hem ligde hem Avrupa'da tekrar iddialı konuma gelen Manchester City, Leicester karşısında seriye devam etmeyi hedefliyor.

    İngiltere Premier Lig'de Cumartesi günü, son haftaların en formda takımlarından Manchester City, Leicester City deplasmanına gidecek.Kasım ayının başında QPR ile 2-2 berabere kalarak lider Chelsea'nin sekiz puan arkasına düşerken, son haftalardaki galibiyet serisiyle farkı üçe kadar çekmeyi başardı. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde de Roma'yı deplasmanda yıkarak 2. Tur'a kalan taraf oldu.Bu galibiyet serisiyle adeta tekrardan hayata dönen son şampiyon, tekrar iki kulvarda da yarışa tutundu. Çarşamba günü Olimpico Stadı'ndaki gecenin yıldızlarından biri olan James Milner, "Sezona yarım yamalak başladık. Ancak milli maç arasından sonra kendimize geldik ve iyi bir grafik yakalayarak istediğimiz sonuçları elde ettik. Bazı maçlarda iyi değildik, kabul ama artık sonuca gitmeyi biliyoruz." dedi.City'nin Roma'daki zaferi, aslında sakatlık ve cezalı duruma düşen oyuncular - Sergio Agüero, Vincent Kompany, Yaya Toure - nedeniyle daha bir değerli hâl almıştı. Geçen haftaki Everton maçında sakatlanan, 15 maçta attığı 14 golle Premeir Lig'de en golcü isim pozisyonunda olan Arjantinli, dizindeki sorun nedeniyle yeni yıla kadar sahalardan uzak kalacak. Pellegrini, Avrupa arenasındaki cezası nedeniyle Roma karşısında oynamayan Toure'ye bu maçta kavuşuyor. Adele sakatlığı bulunan kaptan Kompany'nin durumu ise belirsizliğini koruyor.Rakip cephede ise işler yolunda gitmiyor. Leciester'ın galibiyet hasreti tam 10 maça çıktı. Sansasyonel 5-3'lük Manchester United galibiyeti sonrası büyük bir düşüşe geçen ev sahibi, o günden bu yana sadece iki puan toplayabildi.Öte yandan efsanevi kaleci Peter Schmeichel'ın oğlu olan Kasper Schmeichel'in sakatlığı nedeniyle Nigel Pearson, kalede Ben Hamer ile maça başlayacak. Ayak tarağındaki kırık, yetenekli file bekçisini sahalardan 4 ila 6 hafta arası uzak tutacağı belirtildi.Cezası biten kaptan Wes Morgan formasına kavuşurken, geçen haftaki Aston Villa maçında kırmızı kart gören Paul Konchesky'in cezasının iptal edildiği için bu maçta oynayabileceği öğrenildi.Zaoumana Bakayogo (diz)'nun tedavisi devam ederken, Matthew Upson (ayak) ve Dean Hammond (adele)'nin sakatlıktan kurtulduğu ve ilk 11'de şans bulması bekleniyor.MUHTEMEL KADROLARLeicester City'nin muhtemel ilk 11'i: Hamer, De Laet, Morgan, Wasilewski, Konchesky, Vardy, Drinkwayer, Cambiasso, Mahrez, Schlupp, UlloaManchester City'nin muhtemel ilk 11'i: Hart, Clichy, Mangala, Demichelis, Zabaleta, Toure, Fernando, Nasri, Silva, Milner, Dzeko

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    James Milner Roma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title