Haberler

    Çaykur Rizespor Son 12 Yılda 23 Teknik Direktör Değiştirdi

    Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, yollarını ayırdığı Uğur Tütüneker ile birlikte son 12 yılda 23 teknik direktör değiştirmiş oldu.

    Türkiye liglerinde son 12 yılda en fazla teknik direktör değişikliği yapan kulüplerden biri olan Çaykur Rizespor, önce Süper Lig, ardından da 1'inci Lig'de mücadele ettiği 2002-2014 yılları arasında farklı teknik direktörlerle anlaştı. Çaykur Rizespor, Süper Lig'e yükselmeden önce 5 yıldır mücadele ettiği 1'inci Lig'de 8 teknik adam değiştirdi.

    Yeşil mavililer geçen yıl Mustafa Denizli yönetiminde çıktığı Süper Lig'e Rıza Çalımbay ile başladı, Uğur Tütüneker ile bitirdi. Tütüneker, Çaykur Rizespor'da 12 yılda 23'üncü teknik direktör oldu. Yeşil mavililerde 1.5 yıl ile en uzun süre görev yapan teknik direktör ünvanını da Ümit Kayıhan aldı. Suat Kaya 3, Mehmet Şansal da 5 maç ile en kısa süre çalışanlar listesinde yer buldu.

    Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, zorlu ve yorucu bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek yeni sezonda sıkıntı yaşamak istemediklerini söylerken şöyle konuştu:

    "Sezon başında hedefimiz ilk 10'a girmekti. Bir iki basamak aşağıda kaldık. Gelecek sezonu daha iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu sezon yönetim olarak kendimize verdiğimiz not 7 ile 8 arasında olur."

    Centilmenlikte ön sıralardayız


    Kurumsallık adına yönetim olarak gerekeni yaptıklarını ifade eden Başkan Kalkavan, sözlerine şöyle devam etti:

    "Galatasaray maçında bir taraftarımızın yarattığı olay dışında sahamızda hiçbir olay olmadı. Türkiye'de centilmenlik ve fair play adına ön sıralarda olduğumuzu düşünüyorum. 34 maçta hiçbir futbolcumuz kırmızı kart görmedi. Gelen tüm takımlara centilmenliğimizi gösterdik. Kendi sahamızda yenildiğimiz maçlarda bile bunu yaptık. Kulüp olarak kurumsallaşmaya önem verdik ve ilk yılımızda önemli mesafe aldık."

    İlk gidecekler belli oldu


    Takıma önemli katkı sağlayan Florin Cernat'a vefa borçlu olduklarını ifadeden Başkan Kalkavan, yollarını ayıracakları futbolcular hakkında şunları söyledi:

    "Cernat, önceki yıl bize çok katkı yaptı. Ligin ilk yarısında kritik maçlarda görev aldı. Yeni transferlerden sonra bu oyuncumuz kadroda yer bulamadı, bulamayınca da idmanları askıya aldı, yeterince çalışmadı. Elbette bu futbolcuya bizim teşekkür borcumuz var. Biz Rizespor'a katkısı olan her futbolcuya minnet borçluyuz. Kadromuzda yer alan yabancıllardan Depetris, Cernat, Pawalek, Uche Kalu gibi oyuncuları göndereceğiz."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Uğur Tütüneker Metin Kalkavan Türkiye Spor Haberler

    Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

    Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

    Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

    Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

    Bakmadan Geçme

    24 Mayıs Cuma yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? 24 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 24 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı?
    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title