Haberler

Casillas, Eşinden Dolayı Fener'e Gelmeyebilir

Güncelleme:

İspanyol basını, Real Madrid'inde ayrılacak olan Iker Casillas'ın, eşi Sara Carbonero yüzünden Fenerbahçe'ye gelmesinin zor olduğunu yazdı.

Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Iker Casillas'ın, eşi Sara Carbonero yüzünden çekinceleri olabileceği iddia edildi.

CASILLAS İKİLEMDE KALDI

İspanya devlet televizyonu TVE, Real Madrid kalecisi Iker Casillas'a en yüksek teklifi Fenerbahçe'nin yaptığını iddia ederken, aynı ülkeden Vanitatis, İspanyol kalecisinin ilişkisini masaya yatırdı. Vanitatis, aile, iş, ev ve çocukların insanların hayattaki en önemli kavramlar olduğunu ifade ederken, bunlardan birinin olmaması durumunda insanların hayatlarının altüst olacağını belirtti. Casillas'ın da Fenerbahçe'nin teklifi sonrasında ailesi konusunda ikilemde kaldığını iddia etti.

DURUM NETLİK KAZANMADI

Casillas'ın eşi Sara Carbonero'nun TeleCinco kanalında gözde bir muhabir olduğu ifade edilirken oyuncunun Türkiye gelmesi durumunda Sara'nın da birlikte gelip gelmeyeceğinin netlik kazanmadığı belirtildi.

PLANLARI ALTÜST OLABİLİR

Sara Carbonero'nun Türkiye'ye gelmesi durumunda planlarının kesintiye uğrayacağı, Sara'nın mayıs ayı sonunda moda ve dekorasyon üzerine ortaklarıyla beraber bir site açtığı yazıldı. Ayrıca Sara'nın mükemmel derecede İspanyolca dışında bir dilinin olmaması da handikap olarak gösterildi.

EŞİNDEN DOLAYI İSPANYA'YI TERK ETMEYEBİLİR

Çiftin ailelerinin yaşadığı Navalacruz ve Corral ve Toledo'ya haftasonu sık sık kaçamaklar yaptığı ve onlardan uzak kalmanın da kendileri için zor olacağı ifade edildi. Sara Carbonero'nun mesleki geleceğini düşünmek zorunda olduğu ve tüm kariyerinden vazgeçerek, çocukları ve eşi için İspanya'yı terk etmesinin de zor olduğunun altı çizildi.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Sara Carbonero Iker Casillas Real Madrid Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

ali kosan:

boyle oyunculara kimse onem vermez etek giysin daha iyi

6
7
yanıtYanıtla
nokta .Mobil-ANDROID:

baska adammi yok.. mert cok daha iyi oynar o moruktnn

11
1
yanıtYanıtla
ŞAKA GİBİ:

Burası Türkiye ligi real Madrid defansına benzemez seni kevgire çevirirler ihtiyar

10
0
yanıtYanıtla
cemoo:

bu yaşlıyı niye getiricen? volkan da yaşlı. hangi akla hizmet ediyosunuz. umarım pili bitmiş topçulari getirme devri en kısa sürede biter. . .

5
3
yanıtYanıtla
Hovardas:

Casillas yengenin sözünü dinle :)

6
1
yanıtYanıtla
OğuzmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu kadın bizim Bim market kasiyerine benziyor nesi güzel siz karı görmediniz mi lan :)

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

güçlü forvete güçlü defans orda burda kötü forvete kötü defans

2
3
yanıtYanıtla
RelaxMobil-IOS:

Sen yengeyide al gel dostum

5
0
yanıtYanıtla
Ssb:

Ne gerek var kardeşim. Mert''in önünü aç yeter.

3
1
yanıtYanıtla
Cem 2015Mobil-IOS:

Casillas dönemi Dünya Kupası'nda bitti ... Unutuldu herhalde ... Hey Casillas sen gel ama tatile gel sonra da dön ... Kapito ?

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title