Haberler

    Caroline Garcia, Ana Ivanovic'i Bir Kez Daha Yendi

    Geçen yılın WTA Stuttgart finalisti Ana Ivanovic, bu yıl turnuvaya ilk turda ve son zamanlarda şansının tutmadığı Garcia'ya karşı yenilerek veda etti.

    Geçen sezon final oynadığı WTA Stuttgart'ta bu yıl ilk turda Caroline Garcia ile eşleşen Ana Ivanovic, Fransız rakibine karşı bir mağlubiyet serisi geliştirdi.

    Bu sezondan önce sadece bir kez karşılaşan ikiliden Sırp raket o maçı kazanmayı bilmişti. Bu yıl ilk olarak Monterrey'de sonrasındaysa Indian Wells'te kozlarını paylaşan iki raketten gülen Garcia olmuştu.

    1993 doğumlu tenisçi, Porsche Tennis Grand Prix'deki ilk tur mücadelesinde de üstün olan taraftı.

    Karşılıklı iki kez servis kırılan ilk seti 8-6'lık tie-break ile hanesine yazdıran Garcia, ikinci setin başında iki kez servis kırdı. 5-4'te rakibinin servisinde maç puanından faydalanamayan Fransız tenisçi, kendi servis oyununda hata yapmadı.

    Garcia ikinci turda Alman Carina Witthöft ile karşılaşacak. Ivanovic geçen yıl finalde Maria Sharapova'ya mağlup olmuştu. Son şampiyon bu sene 1 numaralı seribaşı olarak mücadele ediyor.

    Dün korta çıkan diğer seribaşılardan Ekaterina Makarova, ilk tur rakibi Jelena Jankovic'in maçtan önce çekilmesiyle Bethanie Mattek-Sands ile oynadı ve kazandı.

    Carla Suarez Navarro da zorlu geçen maçın ardından Evgeniya Rodina'yı 6-2, 6-7, 6-4 ile turnuva dışına itti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ana Ivanovic Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title