Haberler

Canik Belediyespor İlk Yenilgisini Aldı

Türkiye Kadınlar Basketbol (TKBL) 1.Ligi'nin 1.haftasında evinde Homend Antakya Belediyespor'u kendi sahasında ağırlayan Canik Belediyespor, maçı 66-77 skorla geride tamamlayarak ilk çıktığı resmi maçında ilk yenilgisini aldı.

Türkiye Kadınlar Basketbol (TKBL) 1. Ligi'nin 1. haftasında evinde Homend Antakya Belediyespor'u kendi sahasında ağırlayan Canik Belediyespor, maçı 66-77 skorla geride tamamlayarak ilk çıktığı resmi maçında ilk yenilgisini aldı.

Maçın ardından her iki takım antrenörleri ve oyuncuları değerlendirmelerde bulundu. Basın toplantısına katılan Canik Belediyespor Baş Antrenörü Ekin Baş," İyi mücadele ettik bir çok oyuncumuz sakattı. Dora ayak parmağı çatlak çatlak bu maça çıktı ve 40 dakika oynadı. Dora'yı çıkartamadık. 40 dakika aynı şekilde Gülşah ve Dilarayı 40 dakika oynattık. Tabi birinci lig düzeyinde özellikle karşınıza çok büyük yatırım yapmış takıma karşı ben kaybettiğimizi düşünmüyorum. Ben aslında kazandığımızı düşünüyorum. Ellerinden geleni yaptılar. Bir rotasyon oyuncumuz daha olsaydı sonuç farklı olabilirdi. Kısmet böyleymiş herkesin emeklerine teşekkür ediyorum " dedi.

Homend Antakya Belediyespor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirten Canik Belediyesporlu oyuncu Seda Tabakçı,"Sakat oyuncularımız olmasına rağmen, maçın son anına kadar kafa kafayaydık. Son bir dakika da yaptığımız hatalar yüzünden kaybettik. Tebrik ediyorum arkadaşlarımı, bu şekilde mücadaleye devam edeceğiz. Çok iyi bir takım olduğumu göstereceğiz herkese, ligin sürpriz takımı biz olacağız" diye konuştu.

Canik Belediyespor deplasmanının zor olduğunu söyleyen Homend Antakya Belediyespor Antrenörü Hakan Acer,"Çok önemli ve karakterli oyunculara sahipler, onlarda bugün ne kadar iyi bir takım olduklarını bence gösterdiler. Onların mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Biz bugün kötü oynadık, kötü oynamamıza rağmen kazandık. İşin sevindirici tarafı sonunda kazanmaktı. Diğer işlerden memnun çok değilim, bunuda gerekli çalışmalar ile düzelteceğimize inanıyoruz. Oyuncularımı lige galibiyetle başladıkları için tebrik ediyorum. Canik Belediyesporada başarılar diliyorum"şeklinde konuştu.

Sakatlıklardan dolayı eksik kadro ile sahaya çıkan ve iyi mücadele eden Canik Belediyesporlu oyuncuları kutlayarak sözlerine başlayan Homend Antakya Belediyesporlu oyuncu Aslı İncer," Fakat biz sonuna kadar maçı bırakmadık. Yeri geldi 10 sayı ile öne çıktık, tekrar yakaladılar ama galibiyetle ayrılmaya başardık. Takım arkadaşlarımı ve bütün teknik heyeti tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Canik Belediyespor Türkiye Antakya Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title