Haberler

'Büyük Hayal Kırıklığı..."

Gençlerbirliği'ne mağlup olarak zirve yarışında büyük bir darbe alan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, top kayıplarının çokluğundan yakındı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, geçen hafta alınan galibiyetten sonra aynı kararlılığı bu maçta gösteremediklerini belirterek, "Hem performans hem de sonuç olarak büyük hayal kırıklığı içindeyiz" ifadesini kullandı.

Beşiktaş puansız kapattı

Taç atışında bir hata yaptıklarını ve rakiplerinin de bu hatayı golle sonuçlandırdığını vurgulayan Biliç, "Rakibimiz golden sonra geriye yaslandı. Golden sonra topa sahip olmada biz öne çıktık. Çok top kaybı yapınca da istediklerimizi sahaya yansıtamadık. 2. yarıda bir forvet oyuncusunu daha oyuna adık ama istediklerimizi yapamayınca mağlup olduk" diye konuştu.

Bilic, Fernandes'in, güvendikleri bir oyuncu olduğunun altını çizerek, "Kendisi de bugün yaptığı açıklamayla olana bitene açıklık getirmiş. Devre arasında bizimle birlikte olacak ve en iyisini yapmasını bekleyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Medical Park Antalyaspor maçından sonra gösterdikleri en kötü performans olduğuna değinen Bilic, şunları kaydetti:

"Çok keyif aldım"

"Bu maçtaki performans bana Antalyaspor maçını hatırlattı, benzer bir oyun oldu. Rakip golü buldu ve geriye yaslandı. Oyunu çevirecek yaratıcılığı bir türlü sergileyemedik. Fernandes ve Oğuzhan bizim için önemli oyuncular. Aynı kadro geçen hafta o yaratıcılığı yakalamıştı, bu maçta bunu yapamadık. 1 hafta içinde gösterdiğimiz iki performans arasında büyük fark var. En büyük sorunlarımızdan biri iyi başladığımız oyunlarda özgüvenimiz yükseliyor ama rakibin gol attığı maçlarda devamını getiremiyoruz. Burada yapmamız gereken devre arası kampında bunları düzeltmek için çalışmak. Kazanma serisi yakalamamız gerekiyor, ancak bunu yaparak özgüvenimizi yükseltebiliriz."

Bilic, transfer çalışmalarına ilişkin soruya ise "Birkaç görüşme yaptık. Piyasadaki gidişata ve bütçemize göre hareket etmek istiyoruz. İkinci yarıya sezona başladığımız gibi başlamak istiyoruz. Yakaladığımız o ivmeyi de sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz" yanıtını verdi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Slaven Bilic Beşiktaş Taç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title