Haberler

Bucaspor'un Maçlarını Oynadığı İzmir Atatürk Stadı'nın Zemini İçler Acısı

Bucaspor'un Galatasaray'ı Konuk Ettiği Atatürk Stadı'nın Zemininin Tarlayı Andıran Görüntüsü, Bedavacıların Çokluğu, Stada Giriş ve Çıkışta Yaşanan Sıkıntılar Gündeme Damgasını Vurdu. G.saray Teknik Direktörü Rijkaard, "Sahanın Zemininin Çok Kötü Olduğunu Dile Getirmek İstiyorum", Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Saha Vıcık Vıcık. Burası Aslında Saha Falan Değil" Diyerek Yaraya Parmak Basarken, Televizyon ve Yazılı Basındaki Yorumlarda da Atatürk Stadı'nın Zemini Ön Plana Çıktı.

"Maçlarımızı Buca Arena'da neden oynamak istediğimizi şimdi herkes daha iyi anlamıştır" diyen Bucaspor Başkanı Mehmet Bektur, Atatürk Stadı'nın zemininin 10 üzerinden 2 bile alamayacağını ifade etti. 26 turnikeden sadece 13'ünün düzgün çalıştığını, seyircinin stada zar-zor girdiğini, çıkarken zorluk çektiğini vurgulayan Bektur, "Taraftar açısından durum felaket. Bileti ne zaman alırsa alsın kimse yerine oturamıyor. Ulaşım açısından avantajları olsa da, koskoca kompleksin sadece iki girişi var. Yayıncı kuruluş ve medya mensupları da çeşitli zorluklar yaşıyor" dedi.

Beşiktaş maçında tribünlerde 10 bin kaçak olduğunu belirte, Galatasaray randevusunda 17 bin bedavacı bulunduğu şeklindeki yorumlara ise katılmadığını belirten Bektur şunları söyledi: "Kapalı tribün ve kale arkasında derin boşluklar vardı. Polisler, özel güvenlik elemanları, yayıncı kuruluş çalışanları, medya mensupları ve diğer görevlileri çıkarsanız, seyirci sayısı 32-33 bini geçmez. Bu da 4-5 bin açık olduğu anlamına gelir ki, bu İzmir gibi yerde bence başarı. Her kapıya bodyguard koyduk, bu kadar becerebildik. Bizim için daha iyi bir tecrübe oldu."

AŞIRI SICAK VE RUTUBET BİTİRDİ

İzmir Gençlik Spor İl Müdürü Sabri Sadıklar, Atatürk Stadı'nın zemininin bu yaz yaşanan aşırı sıcak ve rutubetten kötü olduğunu söyledi. "İnönü Stadı da, Diyarbakır Atatürk Stadı da kötü" diyen Sadıklar, "Bunun nedeni iklim şartları. Sadece bizde değil, başka ülkelerde de sorun var. Mesela Real Madrid'in maçlarını oynadığı Santiago Barnebeu'nun zemini de kötü durumda. Yağmurlar başladıktan sonra zemin düzelecek. Pazartesi gününden itibaren çim zemini yoğun bakıma alacağız" dedi. Stada giriş çıkışlarda yaşanan sorunun turnike sisteminden kaynaklanmadığını vurgulayan Sadıklar, "Bucaspor kapılarda özel güvenlik elemanlarını bulundurdu. O konuya biz karışmadık" diye konuştu.

ULAŞ SAĞ - İZMİR / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title