Haberler

Bismil'de Mahalleler Arası Spor Turnuvası Sona Erdi

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Bismil ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvası sona erdi.

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvasına katılan 54 takımdan dereceye giren üç takım kupalarını aldı.

Bismil Belediyesi Halil İbrahim Oruç spor kompleksinde bulunan halı sahada düzenlenen final maçına Bismil Belediye eş başkanları Cemile Eminoğlu, Resul Sarı, BDP Bismil İlçe başkanı Kerim Yıldız'ın yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Sahada birincilik ve ikincilik için top koşuşturan Armançspor ve Eroğluspor karşılaşmasında 6-2 Armançspor galip gelerek birinciliği hak kazandı. Yapılan karşılaşmanın ardından burada takımları kutlayan Bismil Belediye eş başkanları kazanan Armançspor,Eroğluspor ve Karaçolyaspor takımlarına kupaları verildi. Turnuvada üçüncü gelen takıma kupayı veren Bismil Belediye eş başkanı Resul Sarı, takımları başarılarından dolayı kutladı. Ardından ikinci takıma kupayı veren Kerim Yıldız. Bu turnuvaya emek veren Bismil belediyesine teşekkür dileğinde bulunarak başarılarından dolayı takımları tebrik etti.


Ardından takımları kutlayarak konuşmasına başlayan Bismil Belediye eş başkanı Cemile Eminoğlu,"bizim için birinci, ikinci ve üçüncü takım yoktur. Spor bizim için dostluk, barış, kardeşlik ve bir birini kabul etmektir. Spora bu şekilde bakıyoruz. Lice'de yaşanan olaylar nedeniyle turnuvaya bir süre ara vermiştik. Bu yüzden Final maçımız Ramazan ayına aksadı. Büyük bir coşkuyla başlanan turnuvamızı ünümüzdeki yıl takım sayısının daha da artırılmasını sağlamaya çalışacağız. Yaşamın her alanında olduğu gibi sporu da İlçemizde geliştirerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu turnuvada emek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyor. Düzenlenen turnuvaya katılan tüm takımlarımızı kutluyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Cemile Eminoğlu Kerim Yıldız Diyarbakır Bismil Yerel Kültür Sanat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title