Haberler

Beşiktaş'tan Trabzon Futbol Ailesine Yemek

Beşiktaş Kulübü tarafından, Başkan Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş’in katılımıyla, Trabzon futbol ailesine yemek daveti verildi.

Beşiktaş Kulübü tarafından, Başkan Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in katılımıyla, Trabzon futbol ailesine yemek daveti verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin açılışını gerçekleştireceği Akyazı Spor Kompleksi'nin açılışı ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in isminin komplekse verilecek olması üzerine Trabzon'a gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Asbaşkanı Umut Güner, Genel Sekreter ve İcra Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil, Teknik Direktör Şenol Güneş, kaleci Tolga Zengin, Trabzon futbol ailesi ve iki takımda futbol oynamış isimlerle açılış öncesi düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

Basın mensuplarının kısa bir görüntü almasına izin verildiği yemeğe eski bakanlar Faruk Özak ve Eyüp Aşık, TFF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor eski yöneticileri ve Galatasaray eski yöneticisi Ergun Gürsoy, katılarak Akyazı Spor Kompleksi'ne ismi verilecek olan Teknik Direktör Şenol Güneş'i yalnız bırakmadılar. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Şenol Güneş Akyazı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title