Haberler

Beşiktaş'ın Konuğu Antalyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile Medical Park Antalyaspor Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta start alıyor. Şampiyonluğun 3 iddialı takımından biri olan ancak son maçında Galatasaray'a kaybetmekten kurtulamayan Beşiktaş, ligde 4 maçtır kazanamayan Medical Park Antalyaspor'u konuk ediyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Çağatay Şahan yönetecek.

Beşiktaş, ligin 23. haftasında sahasında Medical Park Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor. Sezonun ikinci yarısına iyi başlayan ve üst üste 4 maçını kazandıktan sonra geçen hafta derbide Galatasaray'a 1-0 yenilerek zirve yarışında yara alan siyah-beyazlı takım, Akdeniz temsilcisi karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Dört sakat var ama Ersan dönüyor

Beşiktaş'ın 21. haftada Bursaspor ile oynadığı maçta rakibine yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ceza verilen Ersan Adem Gülüm'ün Tahkim Kurulu'nca cezasının tek maça indirilmesiyle, defans oyuncusu Medical Park Antalyaspor maçı kadrosuna alındı. Ancak takımda sakatlık sorunları nedeniyle Tomas Sivok, Julien Escude, Manuel  Fernandes ve Gökhan Töre karşılaşmada görev yapamayacaklar. Yeni transfer Jermaine Jones'un ise sakatlığını atlatarak maçta oynayabilecek duruma geldiği öğrenildi.

Jones ilk kez sahada

Beşiktaş'ın yeni transferi Jermaine Jones'un maçta forma giyme olasılığı bulunuyor. Devre arasında Almanya'nın Schalke takımından kiralık olarak alınan ancak antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle şimdiye kadar hiçbir maçta görev yapamayan Jones'un, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasıyla ilk kez siyah-beyazlı taraftarların önünde çıkması bekleniyor.

Üç futbolcu ceza sınırında

Beşiktaş'ta, Medical Park Antalyaspor maçı öncesi, sakatlığı nedeniyle bu maçta oynama olasılığı bulunmayan Fernandes dışında 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlı ekipte üçer sarı kartları bulunan Necip Uysal, Olcay Şahan ve Atiba Hutchinson, bugünkü karşılaşmada kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve 24. haftadaki Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek.

38. buluşma

Beşiktaş ile Medical Park Antalyaspor, bugün yapacakları maçla birlikte lig tarihinde 38. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligdeki rekabet, 11 Eylül 1982'de İstanbul'da yapılan ve Beşiktaş'ın 6-0 üstünlüğüyle sona eren maçla başladı. O tarihten bu yana yapılan 37 lig maçının 26'sını Beşiktaş, 4'ünü Medical Park Antalyaspor kazandı, 7 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Siyah-beyazlıların attıkları 81 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 33 gol kaydedebildi. Sezonun ilk yarısında Antalya'da yapılan maçı ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

Kadrolar

Beşiktaş'ın karşılaşmaya kalede Tolga, defansta Dany, Franco, Ersan, Motta, orta sahada Hutchinson, Veli, Jones, hücum hattında ise Ömer, Olcay ve Almeida'dan krulu kadrosu ile çıkması bekleniyor. Medical Park Antalyaspor'un olası 11'i ise Hakan, Koray, Emre, Giray, Musa, Vederson, Serkan, Emrah, Murat, Enoh, Diarra...

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Medical Park Antalyaspor Olcay Şahan Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title