Haberler

Beşiktaş Antrenmanında Kavga

Güncelleme:

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanında Uğur Boral ve Veli Kavlak birbirine girdi.

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanında Uğur Boral ve Veli Kavlak birbirine girdi... Antrenman sonrası barıştırılmak istenen iki futbolcudan Uğur Boral, bir kez daha takım arkadaşına saldırmak istedi.

TEKME TOKAT KAVGA ETTİLER

Beşiktaş, Pazar günü oynayacağı Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenman ile devam etti. Ancak antrenmanda yaşanan tatsızlık tüm ekibin moralini bozdu. Antrenmanda aynı takımda oynayan iki futbolcu pas verme nedeniyle sert bir şekilde tartıştı. Bu tartışma daha sonra kavgaya dönüştü ve birbirlerine tekme tokat vurmaya başladılar.

BILIC İDMANI YARIDA BIRAKTI
 
Kavganın daha da büyümesini araya giren diğer futbolcular engellerken idmanı bitiren teknik direktör Slaven Bilic, olaya tepki göstererek Fenerbahçe derbisi öncesi bu tarz olayların yaşanmaması gerektiğini söyledi.

AHMET KAVALCI BARIŞTIRMAK İSTEDİ

Antrenman sonunda da futbol komitesinden Ahmet Kavalcı ikiliyi barıştırmak istedi. Veli Kavlak elini uzattı, Uğur Boral ise yumruk sallayıp "Önce adam ol, kendiden büyüklere saygılı davran. Büyük bir camiada olduğunu da sakın unutma" dedi. 

BARBEKÜ PARTİSİNDE BARIŞTILAR

Antrenmandan sonra barbekü partisinde bir araya gelen Uğur Boral ve Veli Kavlak, Başkan Fikret Orman'ın yanın el sıkışarak barıştılar.



Kaynak: Haberler.Com / Spor

Veli Kavlak Fenerbahçe Uğur Boral Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (5)

mehmet aslanokyanus_yakamoz27@hotmail.com:

Wallahi 2side besiktasa ne vermis sezon sonu yollayin 2sinide

13
16
yanıtYanıtla
Ahmet Tekinazrailnl@hotmail.nl:

Bence ikiside futbolcu degil. Aldiginiz paranin hakkini verin isinizi yapin. Ben is yerinde kavga etsem cikisimi verirler.

8
9
yanıtYanıtla
kralemrekaragol@hotmail.com:

Ugur fenere geri gelsin bence

5
5
yanıtYanıtla
sokmacs_can.nato@Hotmail.com:

afrn

3
6
yanıtYanıtla
halilbjk:

en büyüktür

1
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title