Haberler

'Benimle Konuşmadı"

San Antonio Spurs'ün yıldız oyun kurucusu Tony Parker, NBA'deki ilk sezonunda Tim Duncan'ın kendisi ile hiç diyalog kurmadığını söyledi.

ESPN'e açıklamalarda bulunan Tony Parker, San Antonio Spurs'teki ilk sezonunda takımın o dönemde de yıldızı olan Tim Duncan'ın kendisi ile neredeyse hiç konuşmadığını söyledi.

Duncan'ın kendisini Fransa'dan gelmiş garip bir tip olarak gördüğünü düşündüğünü ifade eden 31 yaşındaki yıldız, takımın oyun kurucusu olarak herkesle iletişim kurma zorunluluğunu yaşarken, tecrübeli yıldızın bu yaklaşımının kendisini zorladığını belirtti.

Ancak 19 yaşındaki bir oyuncu olarak öncelikle Duncan'ın saygısını kazanması gerektiğini anladığını söyleyen Duncan, benzer bir zorluğu durumu 3-4 yıl boyunca koç Gregg Popovich ile de yaşadığını itiraf etti.

Zaman ilerledikçe Duncan'la gerek saha içinde gerekse de saha dışında oldukça yakın bir arkadaşlık seviyesine ulaştıklarını anlatan Fransız yıldız, çaylak sezonunda koç Popovich ve takımdaki veteran isimlerin angarya işlerini de yüklenmek zorunda kaldığını söyledi.

1997'den bu yana Spurs forması giyen Duncan ile 2001'den bu yana takımda oynayan Parker, bugüne kadar beraber 816 normal sezon maçı oynarken, ligin tartışmasız en istikrarlı takımı Spurs'ün de varlık sebebi olmayı başardılar.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

San Antonio Spurs Tony Parker Tim Duncan Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title