Haberler

    Bayern Esti Gürledi, Yine BVB ile Eşleşti: 5-1

    Güncelleme:

    Bundesliga Şampiyonu Bayern, Kaiserslautern'i 5-1 devirerek adını Almanya Kupası finaline yazdırdı ve Borussia Dortmund ile eşleşti.

    Ev sahibi ekip karşılaşmaya fırtına gibi başladı.

    23. dakikada Arjen Robben'in pasında bastian Schweinsteiger gol perdesini açan isim oldu. Bu golden 9 dakika sonra bu sefer de Robben'in pasında Toni Kroos nefis bir şutla topu filelere yolladı ve kısa sürede fark 2 oldu.

    İlk yarıda sahanın tek hakimi Bayern Münih oldu ve Kaiserslautern fırsat bulmakta güçlük çekti.

    İkinci yarıda ise konuk ekip beklenmedik bir şekilde daha ofansif bir oyun ortaya koymaya başladı ancak Bayern'in hızlı bir atağında panik yapan Slautern savunması penaltıya sebep oldu. 50. dakikada opun başına geçen Thomas Müller de penaltıyı ağlara gönderdi ve skoru 3-0'a getirdi.

    60. dakikada bu gole Simon Zoller ile yanıt veren konuk ekip, uzun süre ikinci gol için de baskı kurdu. Ancak Bayern de bu süreçte Götze ve Mandzukic ile uygun fırsatları değerlendiremedi. Dakikaler 78'i gösterdiğinde ise oyuna sonradan dahil olan Mario Götze'nin pasında Mandzukic topu filelere yolladı. Maçın skorunu tayin eden golü ise Ribery'nin pasında topla buluşan ve şık bir şekilde golünü atan Götze oldu. Maçın son dakikasında meşin yuvarlağı ağlara gönderen Götze maçın skorunu da 5-1 olarak belirledi.

    Bu sonuçla Bayern Münih, geçen sezon yarı finalde elediği Borussia Dortmund ile bu sefer kupa finalinde eşleşmiş oldu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Kaiserslautern Bayern Münih Almanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title