Haberler

Batman Engelliler Spor Kulübü, Muşspor'u ağırlıyor.

Güncelleme:

Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 2014-2015 sezonunda evinde oynayacağı ilk maçın hazırlıklarını tamamladı.

Pazar günü kendi evinde komşu il takımı Muş Sevgi Engellileri konuk edecek olan Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ilk maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

İlk maçını Kızıltepe deplasmanında 50'ye 48 kazanıp lige galibiyetle başlayan Batman temsilcisi kendi sahasında taraftarı önünde oynayacağı maçı kazanıp ikide iki yaparak yoluna devam etmek istiyor.

Muş Sevgi Engelliler maçına tüm basket severleri davet eden Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya; "Hafta başından bu yana sürdürdüğümüz Muş Sevgi Engelliler maç hazırlıklarını tamamladık. 2 hafta önce komşu il Mardin'in Kızıltepe Engelliler Gücü maçı ile sezona merhaba demiştik. Zor bir maçtı ama kazanmayı bildik ve Kızıltepe engelini geride bıraktık. Bu hafta Pazar günü saat 11.00'da batman Atatürk kapalı spor salonunda oynayacağımız Muş Sevgi Engelliler maçına tüm taraftarımızı ve Batmanlı sporseverleri aileleriyle davet ediyoruz. Bu maçı da kazanıp galibiyeti taraftarımıza ve tüm batmanlılara armağan etmek istiyoruz" diye konuştu. Maça galibiyet için çıkacağız diyen Batman Engelliler Basketbol Takımı antrenörü Abdullah Bayram, "Bu hafta oynayacağımız Muş Sevgi Engelliler maç hazırlıklarımızı dün yaptığımız son idmanla tamamladık. Bizim için zayıf ya da güçlü takım yoktur her takıma karşı aynı ciddiyet ve kazanma arzusuyla hazırlanıyoruz. Evimizdeki sezonun ilk maçını kazanarak galibiyeti taraftarımıza armağan etmek istiyoruz. Sporcularıma güveniyorum bu maçı kazanacak güçteler" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Kızıltepe Batman Muş Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title