Haberler

Basketbol

"Beşiktaş maçını kazanarak sıralamada bir üst basamağa çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.

Beko Basketbol Ligi'de karşılaşacakları Beşiktaş maçının hazırlıklarına başlayan Aliağa Petkim'in başantrenörü Burak Bıyıktay,

"Beşiktaş maçını kazanarak sıralamada bir üst basamağa çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.

Burak Bıyıktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne karşı kendi sahalarında şansız bir mağlubiyet aldıklarını, ancak ligdeki yerlerinin değişmediğini ifade etti.

Bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçını kazanarak sıralamada bir üst basamağa çıkacaklarına inandıklarını belirten Bıyıktay, şöyle konuştu:

"Biz bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Takımımız daha iyi takımlara karşı iyi motive oluyor ve iyi oynuyor. Böyle de bir istatistiğimiz var. Bir başka istatistiğimiz de bir kaybediyoruz, bir de kazanıyoruz. Beşiktaş maçı bizim için kazanma zamanı. Maçı kazanıp, sıralamada bir üst basamağa çıkmak için çalışmalarımıza başladık. Umarım şanssız bir sakatlık yaşamadan Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlanırız."

Bıyıktay, bu hafta antrenmanlarda oyuncularla tek tek ilgileneceğini ve bireysel antrenmanlara önem vereceklerini ifade ederek, geçen hafta bol pozisyon yakalamalarına rağmen düşük bir yüzdeyle hücum ettiklerini ve bunu arttırmayı istediklerini söyledi.

Aliağa Petkim oyuncusu Ersin Görkem de büyük takımlara karşı daha iyi motive olduklarını ve Beşiktaş maçının da iyi hazırlanarak kazanabilecekleri bir karşılaşma olduğunu kaydetti.

Lionel Chalmers ise Mersin Büyükşehir Belediyesi maçında düşük bir atış yüzdesi ile oynadığını ve bunu tekrarlamamak için Beşiktaş maçına özel bir antrenman programı ile hazırlandığını ifade etti.

Muhabir: Mustafa Yıldırım / Halil Şahin

Yayıncı: Hüseyin Doğru - İZMİR

Kaynak: AA / Spor

Burak Bıyıktay Beşiktaş Petkim Aliağa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title