Haberler

Aziz Yıldırım'dan Yine Aynı Vurgu!

Güncelleme:

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Koleji'nin yarıyıl karne dağıtım töreninde konuşma yaptı.

Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Koleji'nin yarıyıl karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, genç öğrenciler için adalet ve hürriyetin yaşanabildiği bir ülke temennisinde bulundu. Kurulması planlanan Fenerbahçe Üniversitesi hakkında da bilgiler veren Başkan Yıldırım, Kolejin bulunduğu arazinin Kulüp tarafından satın alınacağını ve üniversitenin binalarının bir kısmının da buraya yapılacağını bildirdi. Fenerbahçe Koleji 2012-2013 Eğitim-Öğretim Dönemi Yarıyıl Karne Töreni, Kolejin Ataşehir'deki kampusunda yapıldı. Konferans salonunda gerçekleştirilen törene Başkan Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Turhan Şahin, Yasemin Merçil, Kulüp CEO'su Hakkı Hasan Yılmaz, Kulüp Genel Müdürü Serkan Acar ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Tezahüratlarla karşılandılar Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler koleje gelişleri sırasında çiçekler, alkışlar ve tezahüratlarla karşılandı. Okulun 1. dönem faaliyetlerinin tanıtıldığı sunumla başlayan törende daha sonra öğrenciler hazırladıkları gösterileri sergiledi. Ardından bir konuşma yapan Turhan Şahin, Başkan Aziz Yıldırım'a Kolej'e verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

ADALET VE HÜRRİYET VURGUSU Daha sonra kürsüden bir konuşma yapan Başkanımız Aziz Yıldırım, kurulma çalışmaları süren Fenerbahçe Üniversitesi hakkında bilgiler verdi, öğrenciler için tavsiye ve temennilerde bulundu. Başkan Yıldırım şunları söyledi: "Turhan Bey, buraya 10 yıldan fazla emeği geçen bir arkadaşımız. Zaten gereken her şeyi söyledi. Kolejimizle ilgili geçmişte sıkıntılarımız oldu. Bu sıkıntıları biliyoruz. Son iki yılda benim olmamam nedeniyle de bu sıkıntılar arttı. Yalnız bu yıl; öyle tahmin ediyorum ki yıl sonuna kadar, buradaki araziyi olduğu gibi Fenerbahçe Spor Kulübü satın alacaktır. Aslında bu arazi üzerinde üniversitenin kurulması ve binalarıyla ilgili gerekli çalışmalar yapılmıştı. Ama bu iki yıllık süreç içerisinde ben olmayınca, arkadaşlar bunu yürütemedi mecburen. Şimdi elbirliğiyle üniversitenin de bir kısmını bu arazi içerisinde, burayı da daha geliştirerek, yeni bir şekle sokarak, gençlerimizin ve ülkenin geleceğinin hizmetine, burayı açacağımızı düşünüyoruz. Buradaki genç insanların neler yaptığını hep beraber gördük. Onları da kutluyoruz. Tatilde öğretmenlerinin vermiş oldukları çalışma programlarına uymalarını kendilerinden istiyoruz. Şunu da söylüyorum: Karnelerinde zayıf olanlar buna hiç üzülmesinler. Çünkü ikinci dönem de var. Orada çalışarak, o zayıflarını düzeltirler. Hiçbir zaman, zayıf aldım diye üzülmek bize yakışmaz. Onlara tavsiyem, ikinci dönem daha iyi çalışarak sınıflarını geçmeleri. ve adaletin ve hürriyetin yaşanabildiği bir ülkede onların yaşam sağlamasını arzu ediyorum" Başkan Yıldırım'a portresi hediye edildi Konuşmaların ardından Başkan Aziz Yıldırım; Yönetim Kurulu Üyeleri Turhan Şahin, Yasemin Merçil, CEO Hakkı Hasan Yılmaz ve Kulüp Genel Müdürü Serkan Acar ile birlikte öğrencilere karnelerini verdi. Bu arada Fenerbahçe Koleji Sanat Koordinatörü Uğur Mine Tamay, Başkan Aziz Yıldırım'ın ebru sanatıyla yapılan bir portresini kendisine hediye etti. Karne töreni, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Hakkı Hasan Yılmaz Aziz Yıldırım Serkan Acar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title