Haberler

Aziz Yıldırım'dan Abdullah Kiğılı'ya: O Zaman Seni de Kovuyorum

Güncelleme:

Abdullah Kiğılı'nın Aziz Yıldırım'a "Benim emrimdeki bir çalışanı nasıl kovarsın" sözü, Fenerbahçe'deki sonunu hazırladı.

Bugün gazetesinden Engin Verel, Fenerbahçe'de Abdullah Kiğılı'nın önce Fenerium sonra da yönetimden istifa kararının arkasındaki gerçeği yazdı.

İşte Aziz Yıldırım ve Abdullah Kiğılı arasında yaşananlar:

Başkan Yıldırım, bir süre önce Fenerium Genel Müdürü’nü görevden almıştı. Bu duruma çok içerleyen Kiğılı, telefonla aradığı Başkan’a “Benim emrimdeki bir çalışanı nasıl kovarsın” diye sitem etti. Aldığı yanıt ise onu Fenerium’dan sonra yönetimden de istifaya götürdü.

"BENİM EMRİMDEKİ BİR ÇALIŞANI NASIL KOVARSIN" SÖZÜ İPLERİ KOPARDI

Başkan Yıldırım, bir süre önce Fenerium Genel Müdürü’nü görevden almıştı. Bu duruma çok içerleyen Kiğılı, telefonla aradığı Başkan’a “Benim emrimdeki bir çalışanı nasıl kovarsın” diye sitem etti. Aldığı yanıt ise onu Fenerium’dan sonra yönetimden de kopardı: "O zaman seni de kovuyorum Abdullah."

Fenerbahçe’nin yönetim kanadında geçtiğimiz günlerde çarpıcı bir gelişme yaşanmıştı. Başkan Aziz Yıldırım’ın Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman’ı görevden almasının ardından kulüp yönetiminde mağazalardan sorumlu idareci olarak görev yapan Sayın Abdullah Kiğılı ile Başkan’ın arasına kara kedi girmişti. Daha da ötesi Kiğılı yazılı bir açıklamayla Fenerium’la olan ilişkisini kestiğini açıklamıştı. Ancak aynı açıklamada Kiğılı, yıllardır yürüttüğü yöneticilik görevini sürdüreceğini altını özellikle çizerek belirtmişti. Kiğılı’nın bu açıklamasına karşın diğer yöneticilerden ya da Sayın Aziz Yıldırım’dan herhangi bir açıklama gelmemesi dikkat çekmişti.

"O ZAMAN SENİ DE KOVUYORUM ABDULLAH"

Önceki gün ise medyaya yansıyan bir haber kulislere bomba gibi düştü. Haberde, daha önce yönetim kurulundaki görevini sürdürdüğünü açıklamasına rağmen Abdullah Kiğılı’nın istifa ettiği iddia ediliyordu. Ancak benim kulağıma gelen bilgilere göre Abdullah Bey’in ayrılığını ‘istifa’ olarak tanımlamak oldukça zor. İsterseniz ben öğrendiklerimi söyleyeyim, bunun kararını siz verin. Kirman’ın görevinden azledilmesi ve Kiğılı’nın Fenerium’la ilişiğini kesmesinin ardından ortalık önce sessizliğe büründü. Kiğılı yönetim toplantılarına katılmadı. Sonrasında ise Aziz Yıldırım ile ipleri koparan bir telefon konuşması yaptı. Bu görüşmede Kiğılı, Yıldırım’a “Emrimdeki bir çalışanı nasıl kovarsın. Böyle yaparak beni hiçe saydın” diye sitem etti. Fakat Yıldırım hiç de beklemediği bir yanıt vererek “O zaman seni de kovuyorum Abdullah” dedi ve tüm köprüleri attı. (Kaynak: Bugün)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Abdullah Kiğılı Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (20)

zaza:

SENİNLE GURUR DUYUYORUZ AZİZ BAŞKAN KİMİN GÜCÜ YETİYORSA GELSİN HER ZAMAN YANINDAYIZ . . . . ZAZA. . .

8
40
yanıtYanıtla
aslan:

fenerbahçe aziz in futbol menejer deki takımı gibi , istediği gbi oynuyor takımla adam fenerbahçenn sahibi ya , iyi ki Galatasaraylıyız , böyle bir şikecinin elinde olan bir takımı destekleeyenlere üzülüyorum.

21
21
yanıtYanıtla
FBJKhalil_gulsumm@hotmail.com:

CİNCONUN ŞİKE YAPMADIĞINA İNANIYOR MUSUN KEŞKE SENİN KADAR SAF OLABİLSEYDİK

yanıt0
yanıt0
aslanh.cah5950@hotmail.com:

ne alakası var kendinize bakın bir bırakın çamuru hala azizi koruyorsunuz adam stada bile istediğin alıyor tarftar olarak hiç bir söz sahbnz yok.

yanıt0
yanıt0
HERKESİN BİLDİĞİ GİBİyildirimlar1970@hotmail.:

ŞİKENİN KRALI AZİZ BAŞKANDIR. YANİ TESCİLLİ ŞİKECİ FENERBAHÇEDİR. UEFA''NIN KARARLARI VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ MAHKEMELERİNİN KARARIYLA BELGELENMİŞ, YARGITAY TARAFINDAN DA ONANMIŞTIR. . BU GERÇEĞİ KİMSE DEĞİŞTİREMEZ VE TÜRK HALKINA UNUTTURAMAZ. ŞİKOCU FENERLİLER SİZİ!!!

yanıt0
yanıt0
CON CON FENERyildirimlar1970@hotmail.com:

Başkanın yaptığı şike yüzünden adımız tescilli şikeciye çıktı. Bunca mahkeme ve duruşmada hala kendini aklayamadı. Uefa ceza Verdi itiraz etsede tersini ispat edemedi ve cezayı çektik. Takım ham maddi hem de manevi zarar gördü. Ama başkanı tekrar seçerek fenerbahçe bunu hak etti. Allahtan federasyon başkanı hem arkamızda oldu yoksa küme dahi düşebilirdik. .

yanıt0
yanıt0
Puhahahah ):

türk milleti kendi karakterini kontrol etmeli, tayyip ve yıldırım gibiler başa geldi mi koltuğa çivi çakıyor demekki çok seviyoruz böyle dikta rejimlerini

31
8
yanıtYanıtla
Göksun46:

Büyük Diktatör. . .

28
5
yanıtYanıtla
SONMESAJ:

bu adamın cezaevine neden girmiyor halen anlamış değilim. . . . af geldide benimmi haberim yok. . . .

21
7
yanıtYanıtla
SON DAKİKA:

CEZA EVİNE GİRİŞİ YILAN HİKAYESİNE DÖNEN, ŞİKE SUÇUNDAN KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN VE SÜREKLİ ŞİKE OLAYLARI İLE GÜNDEMİN ÜST SIRALARINDAKİ YERİNİ KORUYAN FENERBAHÇE BAŞKANI AZİZ YILDIRIM''IN, CEZASINI ÇEKMEK ÜZERE DÜZCE''Yİ Mİ YOKSA AYDIN YENİ PAZAR''I MI TERCİH EDECEĞİ FENEBAHÇE CAMİASINDA DA MERAK KONUSU OLDU!!!

17
9
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title