Haberler

    Shakhter Karagandy Az Alkmaar İle Berabere Kaldı: 1-1

    Güncelleme:

    UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Az Alkmaar'ı ağırlayan Shakhter Karagandy, 1-1'lik skor sayesinde puan almayı başardı.

    Shakhter Karagandy 1 - 1 AZ Alkmaar

    Goller: Andrey Finonchenko (11') / Johann Berg Gudmundsson (26')

    UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda AZ Alkmaar'ı ağırlayan Shakhter Karagandy, 1-1'lik skor sayesinde puan almayı başardı. kazak temsilcisinin golünü Andrey Finonchenko kaydederken, Hollanda ekibine beraberliği getiren isim Johann Berg Gudmundsson oldu.

    Ev sahibi maça daha etkili başladı. henüz birinci dakikada Gevorg Ghazaryan, ikinci dakikada ise Sergei Khizhnichenko'nun şutları, kaleci Esteban'da kaldı. 11'inci dakikada ise Nikola Vasiljevic'in kafasıyla indirdiği topu tamamlayan Finonchenko, topu ağlarla buluşturdu: 1-0.

    Golün ardından konuk ekip oyuna ağırlığını koydu. Roy Beerens'in 19'daki şutu kaleyi bulmadı ama 26'da Mattias Johansson'un ara pasıyla buluşan Johann Berg Gudmundsson, ilk devrenin skorunu ilan eden isim oldu: 1-1.

    İkinci devre son derece temposuz geçti. Ev sahibi 60'a kadar oyunu istediği gibi kontrol etti ama bu bölümde sadece Sergei Khizhnichenko ile bir kez isabet kaydedebildi. 60'tan sonra ise konuk ekip bastırsa da üretken olamayınca puanlar paylaşıldı: 1-1.

    Shakhter, bu beraberlikle birlikte iki puana yükseldi. AZ de puanını beşe çıkardı ve maç fazlasıyla ikincilik koltuğunu korudu..

    ANZHİ 5 AY SONRA GALİBİYETİ HATIRLADI

    Anzhi Makhachkala 1 - 0 Tromsö

    Gol: Nikita Burmistrov (18')

    Günün bir diğer karşılaşmasında kötü günler yaşayan Anzhi Makhachkala, K Grubu'ndaki rakibi Tromsö'yü tek golle geçti. Rus temsilcisine galibiyeti getiren golü karşılaşmanın ilk devresinde Nikita Burmistrov kaydetti.

    Ev sahibi ekip maça etkili başladı. Pavel Solomatin'in dördüncü dakikadaki şutu kaleyi bulmadı. 13'te ise Abdul Razak'ın şutu savunmadan döndü. Fakat 18'de Odil Ahmedov'un ara pasıyla buluşan Nikita Burmistrov bulduğu pozisyonu affetmedi: 1-0.

    Karşılaşma, golün ardından karşılıklı ataklara sahne oldu. Thomas Bendiksen, 26'da kaleyi yokladı ama direği geçemedi. 30'da ise Anzhi'den Benoit Angbwa direğe takıldı. Hendrik Helmke'nin 40'daki şutu da kaleyi bulmayınca soyunma odasına Anzhi önde girdi: 1-0.

    Anzhi, ikinci devrede rakibine göre çok daha iyi oynayan ve pozisyon bulan ekip olarak öne çıktı. Maç sonuna kadar ikinci devrede rakibine bir kez isabetli şut fırsatı veren Anzhi, geliştirdiği ataklarla da tehlike yarattı. Fakat bu ataklar sonuç vermeyince skor değişmedi: 1-0.

    Anzhi, bu galibiyetle puanını dörde çıkardı ve ikinci sıraya yükseldi. Tromsö ise haftayı 1 puanda kapatı ve sonuncu sırada kaldı.

    ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!

    Kaynak: GoalCom / Spor

    Sergei Khizhnichenko Az Alkmaar Hollanda Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title