Haberler

    Arıboğan: İnanmak İstemiyorum

    Lütfi Arıboğan, TFF'nin 4. yıldızı engellemek istediği şeklinde çıkan yorumlara inanmak istemediğini söyledi.

    Galatasaray Futbol AŞ İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, yabancı kuralının değişmesi için kulüpler birliğinin TFF'ye başvurduğunu açıkladı.

    Hürriyet'e yaptığı açıklamada Galatasaray'ın marka değerinin her geçen gün güçlendiğini belirten Arıboğan, " Türkiye'nin yurt dışında ne çok üç markasından birisi Galatasaray. Bu sezon başında yaşadığımız şeyleri son derece normal görüyoruz. Biz zor zamanları az hasarla geçtik. 8 puanlık farkın kapanacağına inanıyoruz. Futbol Federasyonu'nun 4. yıldızı takmamızı engellemek istediği şeklindeki yorumları duyuyoruz. Ama böyle bir şeye inanmak istemiyorum. Federasyona tavsiyem sorunların çözümünde daha interaktif olmalılar." dedi.

    "SINIR DEĞİŞMELİ"

    Yabancı kuralının değişmesi gerektiğini vurgulayan Arıboğan, "Beklentimiz kontenjanın 6+4 olması. Kulüpler Birliği olarak federasyona yabancı sayısında kaliteyi artırmak, sıradan yabancılar transfer edilmemesi adına kriterler koyma önerisinde bulunduk. 4 yabancının tribünde olması çok fazla lüks. Ayrıca yerli oyuncu fiyatlarının çok yukarıya çıktığını gözlüyoruz. Bunu dengelemek gerek. Türkiye'nin yabancı oyuncu problemi yok. Türkiye'nin alt yapıdan yeterli sayıda yıldız oyuncu yetiştirememe sorunu var." diye konuştu.

    Drogba ve Sneijder'i öven Arıboğan, "Sneijder transferi Türk futboluna eşik atlattı. Biz bu transferleri yaparken eleştiri de aldık. Ne gerek var dendi. Sahadaki performansın ötesinde vizyonumuza uygun imaj ve marka değeri için transferleri yapıyoruz. Hocamız ise karakteri ve kariyeriyle bir dünya markası olduğunu her gün ispat ediyor. Soğukkanlı, tecrübeli, kriz yönetiminde süper. Bizi çok mutlu ediyor. Çok zor bir dönemde görev aldı. Geçiş sürecini çabuk atlattı." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lütfi Arıboğan Galatasaray Hürriyet Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title