Haberler

    Arda Turan: Ronaldo Ben Ettim Sen Etme

    Atletico Madridli futbolcu katıldığı bir televizyon programında Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo ile arasında geçenleri anlattı.

    Saba Tümer'le Bu Gece adlı programa katılan Atletico Madrid'in Türk yıldızı Arda Turan ilginç açıklamalarda bulundu.

    "PSİKOLOJİK DELİYİM"

    İspanya'da çok rahat olduğunu belirten Arda, "Büyük baskı altındayız. İdmanda bile binlerce kişi sizi izlemeye geliyor. Herkesle paylaşım halindeyim. Ama benim de kendime özel zamana ihtiyacım var. Sonuçta psikolojik deliyim." dedi.

    Guardian'ın en iyi 100 futbolcu listesinde 70'inci sırada yer almasını değerlendiren Arda "70'incilik iyi bir sıralama değil. Daha çok çalışarak daha iyi yerlere gelmek isterim. Yine de gurur verici bir durum." ifadelerini kullandı.

    "RONALDO BEN ETTİM SEN ETME"

    Magazinsel olarak herkesin İspanya'da rahat olduğunu belirten Arda Turan, "Orada maç bitince arkadaşlarınızla dışarı çıkıp istediğini yapabiliyorsunuz. Ronaldo bile orada çok rahat. Burada işler yakışıksız olmuş. Hakkımda çıkan magazinsel haberlerle uğraşamıyorum. Bunlardan kurtulmak için oraya gittim." dedi.

    Ronaldo'nun çok özel bir oyuncu olduğunu ifade eden Türk yıldız, "Ronaldo'ya bir faul yapayım kendisine gelsin dedim. Elimi vücuduna attım. Ama duvar gibiydi. Ben ettim sen etme dedim içimden. Şaka bir yana o gerçekten özel bir oyuncu. Komşuyuz. Karşılaştığımızda selamlaşıyoruz." şeklinde konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Real Madrid Arda Turan İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title