Haberler

Arda Turan'dan Sinem-Kenan Aşkına İlk Yorum

Güncelleme:

Türkiye'deki arkadaşları aracılığıyla sürpriz aşka tepki gösteren Arda Turan "Ağabey dediğim kişinin bunu yapması beni derinden yaraladı" yorumunu yaptı.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın Bergüzar Korel'in 18 Aralık'ta verdiği erken yılbaşı partisinde yakınlaştığı iddiası, dün sabaha karşı yaşanan olayla yeniden gündeme geldi. İkili, 04.00 sularında, Zincirlikuyu'da trafik ekiplerinin yaptığı çevirmeye takıldı.

"AĞABEY DEDİĞİM KİŞİNİN..."

Yılın magazin bombası olarak gösterilen olayla ilgili İspanya'da top koşturan Sinem Kobal'ın eski sevgilisi Arda Turan'dan da ilk yorum geldi. Türkiye'deki arkadaşları aracılığıyla olaya tepki gösteren Arda'nın "Bu olayda 'ağabey' dediğim kişinin isminin geçmesi beni derinden yaraladı" dedi.

KENAN KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

Öte yandan Arda Turan ile arkadaş olan İmirzalıoğlu'nun birlikteliğini Turan'a nasıl açıklayacağı konusunda kara kara düşündüğü öğrenildi. İmirzalıoğlu, iki yıl önce 'Not Defteri' programına canlı bağlanan ve kendisine "Ağabey" diyen Turan'ı Galatasaray'dan ayrılmaması için ikna etmeye çalışmıştı.

İBRAHİM'DEN KENAN'A

Sinem Kobal, Arda Turan'dan ayrıldıktan sonra oyuncu İbrahim Çelikkol'la birliktelik yaşamaya başlamış ancak ikili aniden yollarını ayırmıştı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Arda Turan Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (101)

yandas:

arda . . kafani takma . . ispanyadan al bir sevgili . . . yemin bizim türk-müslüman ! kizlardan daha saglam . . . almanyada yasayan bir türk olarak sana taviseyim. . . etrafima bakiyorumda bizim kizlar ucmus . . . . nerdeyse almanlar yanlarinda daha namuslu duruyor. . . .

13
63
yanıtYanıtla
Unutanlara HATIRLATILIR:

HAKİKİ ZEVK VE ELEMSİZ LEZZET VE KEDERSİZ SEVİNÇ VE HAYATTAKİ SAADET YALNIZ İMANDADIR VE İMAN HAKİKATLARI DAİRESİNDE BULUNUR.

28
2
yanıtYanıtla
sedat yakup:

benim gariban vatandaşım yapınca fuhuş olur ünlüler yapınca aşk oluyor ahlaksızlar . . . . . . .

28
2
yanıtYanıtla
reyka:

yabancıya gitmemiş olum ne üzülüyon

23
3
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Sinem cıkmadıgın adam kalmadı be kızım piyasayı elden gecirdin maasallah

22
3
yanıtYanıtla
Ayçe van den Hoof:

Ha bu çocuk iyice saçmaladı. Birisinin kulağını çekmesi lazım. Büyümesi lazım. Kızı yıllarca oyaladı, yok transferim, yok şu. . yok bu. . . Ondan sonra Sinem dirsek atınca, hazmedemedi. Kendi bırakmadı ya ondandır zavallı erkek egosu. O kadar seviyordun madem neden ayağını çabuk tutmadın. Kariyerine ara verip İspanya'' ya kadar geldi senin için. Çantada keklik sandıydın değil mi?. . . Senin abartılı egon var da pnun gururu yok mu? Ha bir de öyle ifadeler ki sanırsın hala çıkaıyorlar da arada Sinem orada burada onunla bununla görülüyor. Su katılmadık salak ve şımarık.

22
2
yanıtYanıtla
mehmet:

arda çok gerizekalısın olum kız senin tapulu malınmı

22
1
yanıtYanıtla
samsun 05mobilWeb@haberler.com:

Sirasiylami parasiylami cözemedim

21
2
yanıtYanıtla
CezayirMobil-IOS:

Arda denen hırbo sinemi en yakın Arkadaşının elinden almadımıda şimdi doğrucu davutu oynuyo

19
2
yanıtYanıtla
İNCİ:

PARAN VARSA BU KIZ HERKESLE ÇIKAR. . . . .

15
6
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title