Haberler

    Allegri'den Ayrılık Açıklaması!

    Sassuolo'yu 1-0 mağlup eden Juventus'ta teknik direktör Massimiliano Allegri, lig yarışı, Bayern mücadelesi geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - Sassuolo'yu 1-0 mağlup eden Juventus'ta teknik direktör Massimiliano Allegri, lig yarışı, Bayern mücadelesi geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

    Şampiyonluk yolunda bir adım daha attıklarını söyleyen Allegri, "Oyuncularımın aldıkları galibiyetten ötürü mutluyum. Önemli oyuncularımız olmadan Sassuolo'ya karşı galip geldik ve şampiyonluk yolunda bir adım daha attık. Taraftarımız için savaştık. Bu gece için onlara teşekkür ediyorum" dedi.

    Bu sezonki durumlarını değerlendiren İtalyan çalıştırıcı, "Şu an ligde lideriz. İtalya Kupası'nda finaldeyiz. Çok iyi bir iş çıkarıyoruz. Haftaya Torino derbisinde de galip gelip milli araya iyi bir şekilde girmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

    Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin sezon sonuna kadar az puan kaybedeceğini söyleyen Allegri, "Napoli ve Roma, sezon sonuna kadar çok puan kaybetmeyeceklerdir. Bu yüzden bizim de çok iyi olmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

    "Bayern'e karşı olağanüstü şeyler yapmaya çalışacağız"

    Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında 2-2 kaldıkları Bayern Münih ile deplasmanda oynayacakları rövanş maçını yorumlayan Allegri, olağanüstü şeyler yapmaya çalışacaklarını söyleyerek "Bayern'i Almanya'da yenmek zor. Onlar kazanamasa bile oyuna hakim olmayı başarıyorlar. Zayıf noktalarından vurabilmek için iyi durumda olmalıyız. İlk maçtaki skora takılı kalmadan hareket etmeliyiz. Almanya'da olağanüstü şeyler yapmaya çalışacağız. Eğer bunu başarabilirsek Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu düşünebiliriz" ifadelerini kullandı.

    Juventus'taki geleceği

    Sezon sonunda Real Madrid'e gideceği konuşulan Allegri, Juventus'ta mutlu olduğunu söyleyerek, "Şimdiye kadar herhangi bir sorunum olmadı. Biz kupalar kazanmak için çalışıyoruz. Juventus'taki geleceğimle ilgili hiç şüphe duymadım. Bir yıllık daha sözleşmem var ve burada mutluyum" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Massimiliano Allegri Juventus Almanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title