Haberler

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, Karşıyaka maçına iyi konsantre olup sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, Karşıyaka maçına iyi konsantre olup sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istediklerini söyledi.

Buz, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta 1-1 berabere kaldıkları Adana Demirspor maçında 2 puanı kaybeden tarafın kendileri olduğunu ifade etti.

Adana Demirspor karşısında net gol pozisyonlarının olduğunu ancak gole çeviremediklerini belirten Buz, "Deplasmandan 1 puanla dönmek zorunda kaldık ama iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. En güzel tarafı da iyi bir kimlik ortaya koyuyoruz. O da hem Alima Yeni Malatyaspor hem de taraftarlarımız için önemli diye düşünüyorum." diye konuştu.

Buz, şu an takım olarak Karşıyaka maçını düşündüklerini anlatarak, şöyle devam etti:

"Kesinlikle içeride kazanmak istiyoruz. Kolay bir maç olmayacak. Onlar içinde hakikaten bu müsabaka büyük önem taşıyor. Fakat biz Karşıyaka maçına iyi konsantre olup, sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz. Kalan 3 maçı kazanırsak 9 puan olur. Ondan sonra da hesapları görürüz."

Mehmet Umut : "Her şey bizim elimizde"

Forvet oyuncusu Mehmet Umut Nayir da Adana Demirspor maçında kaybettikleri 2 puana üzüldüklerini kaydetti.

Karşılaşmada 10 kişi kalmalarına rağmen rakipten daha iyi mücadele ettiklerini anlatan Mehmet Umut, bu maçı unutarak önlerindeki maçlara odaklandıklarını ifade etti.

Mehmet Umut, play-off şanslarını devam ettiğini belirterek, "Üç maçı alırsak play-off'a gideceğimizi düşünüyorum. Yine her şey bizim elimizde." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Mehmet Umut Karşıyaka İrfan Buz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title