Haberler

    Bruno Alves: Agger Gelirse Benim Durumum Ne Olacak

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'yle 1 yıl daha anlaşmaya varan Bruno Alves, Agger haberlerinin ardından "O gelirse benim durumum ne olacak. Ben yedek kalmak istemiyorum." dedi.

    Fenerbahçe ile olan sözleşmesi biten ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Bruno Alves cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. UEFA'nın getirdiği kriterler yüzünden bonservisi elinde ve maliyeti düşük isimlere yönelen sarı-lacivertliler, 1.8 milyon Euro önerdikleri Portekizli futbolcudan olumlu yanıt almışlardı.

    YEDEK KALMA KORKUSU

    Takım içinde pek fazla sevilmeyen ve yaptığı hatalarla taraftarların güvenmediği oyuncuyla yola devam etmesi beklenen sarı-lacivertli yönetim, Danimarka ekibi Brondby ile olan sözleşmesi sona eren Daniel Agger'le de flört halinde. Vatan Gazetesinde yer alan habere göre; Bu durum kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başladıktan sonra yedek kalma korkusu yaşayan Bruno Alves, yönetime Agger'i sordu. Ülkesine dönmeyi düşünse de maddi şartlar yüzünden aklı F.Bahçe'de kalan deneyimli savunmacı, idarecilerle yaptığı zirvede konuyla ilgili olarak duyduğu endişeyi şu sözlerle dile getirdi:

    "DÜŞÜNÜP KARAR ALACAĞIM"

    "Beni tekrardan takımda görmek istemenizden dolayı çok mutluyum. Fenerbahçe'de kalmayı çok isterim ancak son günlerde Agger ismini çok fazla duyuyorum. Ben yedek kalmak istemiyorum. Her zaman formamı giyip, sahada yer almak istiyorum.

    Eğer Agger gelirse benim durumum ne olacak? Bunları iyice düşünüp öyle bir karar vereceğim. Sizin öneriniz Porto'nunkine göre çok cazip. Bunu da göz önünde bulundurup size kararımı bildireceğim."

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Daniel Agger Bruno Alves Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (5)

    tamoli:

    alves ile şampiyon olacağını , şampiyonlar ligine katılacağına düşünen betoncu aziz başkan ile fenerim yine acıların takımı olur hepimiz kahroluruz yazık bu taraftara yeter aziz yeter. lütfen git. beton işine dön.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    AS 01 YENERBAHÇELİ:

    NE OLURSAN ; OL ÇOK DA TIN TIN

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Hasan öncü:

    Yaw bu adam fenere gelmiş geçmiş en kötü futbolcu aziz başkan gerçekten futbolcudan anlamıyor. kaijermidir nedir oda tam bir kazma teknikleri sıfır alan savunması yapamıyorlar hergelen topu taça vuruyorlar defanstan oyunu başlatamıyorlar seneyede fenerden bi cacık olmaz

    2
    0
    yanıtYanıtla
    AS 01 YENERBAHÇELİ:

    HAVA TOPLARIN DA İYİ AMA YERDEN ATILAN HER TOP MAŞALLA KALBUR ; GÖNDERİN GİTSİN YAZIK DIR ALDIĞI PARAYA .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    cihan:

    kaç yasında adamsın paranıda alıyosun garanti ne güzel otur kenarda al paranı macını izle tadını cıkar be kardesim salakmısın delimisin divanemisin anlamadım ki?

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title