Haberler

1 Yıl Spordan Men Alan Taraftar, Volkan Bayarslan'a Saldıran Taraftarı Tebrik Etti

Güncelleme:

Daha önce 1 yıl spordan men alan Trabzonsporlu taraftar Mehmet Fındıkçı, Fenerbahçe maçında hakeme saldıran O.M'yi tebrik etti, "Eline sağlık" yazdı.

Trabzonspor- Fenerbahçe maçında hakeme saldıran O.M.'yi, Trabzonlu Gençler Tribün Lideri Mehmet Fındıkçı'nın tebrik ettiği ortaya çıktı.

Mehmet Fındıkçı, Ocak 2013'te, Trabzon spor'un Avni Aker Stadı'ndaki bir maçında, hakaret içeren tezahüratlarda bulunduğu gerekçesiyle 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a muhalefetten 1 yıl süreyle spor müsabakalarını izlemekten men edilmişti.

"ELİNE SAĞLIK"

Hakeme saldıran O.M.'yi adliyeye gittiği sırada da yalnız bırakmayan "Jan Başkan" lakaplı tribün lideri Mehmet Fındıkçı, sosyal medya hesabından saldırı anının fotoğrafını paylaşarak "kızdım sana çocuk ama yine de eline sağlık." diye yazdı.

Fındıkçı, saldırgan O.M'ye sahip çıkacaklarını da belirtti.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Avni Aker Stadı Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (21)

YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN ''LAZMAN'':

yiyosa düşürün lan gevşekler sizde biliyosunuz kimsenin büzüğü yemez böyle bişeyi anca klavyeden kuru sıkı sıkmaya devam edin böyle kestaneler sizi, hükümet düşer KUTSAL ŞEHİR TRABZON düşmez. . .

6
29
yanıtYanıtla
......:

Ülkemizi dünyaya rezil etmeye çalışan iki tane dangalak

24
5
yanıtYanıtla
YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN ''LAZMAN'':

LAN KESTANE SENİN ÜLKEN HER ŞEYDE MÜKEMMELDİDE BİZİM BU OLAY HERŞEYİ PERİŞAN ETTİ SANKİ SALAK SENİ ÇOCUKCA YORUM YAPIP DURMAYIN. . .

yanıt6
yanıt6
cvil:

trabzon düşürülsün. lige hiç yakışmıyor

15
7
yanıtYanıtla
Rizelu:

Birtane kendini bilmez yüzünden, kulüp ceza alacak, aptallığıyla birde övünmezmi salak.

17
1
yanıtYanıtla
TÜRK SPOR SEVERLER SORUYOR:

BU TİP OLAYLARIN YEGANE SEBEBİ fb DİR. . HER MAÇTA fb 11 KİŞİ YERİNE 3 HAKEMLE 14 KİŞİ OLUP OYNAMASI VE ŞİKEYLE ŞAMPİYONLUKLAR ALMASI BU OLAYLARI TETİKLEMEKTEDİR. . . AVRUPA DEVİ JUVENTUS BU SEBEPLERDEN BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLMEDİMİ??? ŞİKE SUÇLARI SABİT fb BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLECEĞİ AÇIKLANDI AMA NE OLDU İSE BİRDEN AKLANIVERDİLER CE EEE… GÖZ GÖRE GÖRE BU HAKSIZLIKLARI YAPANLARIN ALLAH BİN BELASINI VERSİN. . FENER KİLİSESİ BAHÇESİNİN BİLİNMEYEN ŞİKE HAKLARIMI VARDIR??? HAKKIMIZI ASLA HELAL ETMİYORUZ. .

8
10
yanıtYanıtla
HASAN ZAGOR:

GÖZ GÖRE GÖRE TRABZON SPORUN HAKKINI SENELERCE YEDİNİZ ARTIK DUR DİYENLER ÇIKAR HAKEMİ DÖVEN ARKADAŞI TEBRİK EDİYORUM ELLERİN DERT GÖRMESİN

8
8
yanıtYanıtla
Zagros zindani:

Helal olsun kardesimize. Madem adalet yok ulkede kendiniz vereceksiniz cezalarini. Kocum benim keske orta hakemi yiksaydin.

4
12
yanıtYanıtla
xxx:

bir de ''öfkesine hakim olamayan delikanlı'' tiplemesini oynuyor. karaktersiz. . . . .

10
4
yanıtYanıtla
MEZARLIKLAR MÜDÜRÜ:

KARADENİZLİ OLMAK BAŞKA LAZ OLMAK BAŞKA BİRŞEYDİR , KARADENİZLİ OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYUYORUM FAKAT TRABZONLU DEYİLİM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN , ATALARIM OĞUZ BOYUNDAN GELİP KELLE KOLTUKTA KURDULAR KARADENİZİ AYRICA TOPAL OSMANIN TORUNLARINDANIM

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title