Haberler

Spor 'türkiye'nin basketbol aşkı' kitabı tanıtıldı -1

Güncelleme:

'Türkiye'nin Basketbol Aşkı' kitabı tanıtıldıHidayet Türkoğlu: Bu kitapla basketbol daha çok konuşulacakEmin Balcı: Bu kitapla birlikte öğrendiğim çok şey olduOlgucan KALKAN - Özgür KABAN / İSTANBUL, (DHA) - Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) kuruluşunun 60'ıncı yılı sebebiyle yayınlanan...

' Türkiye'nin Basketbol Aşkı' kitabı tanıtıldı

Hidayet Türkoğlu: Bu kitapla basketbol daha çok konuşulacak

Emin Balcı: Bu kitapla birlikte öğrendiğim çok şey oldu

Olgucan KALKAN - Özgür KABAN / İSTANBUL, (DHA) - Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) kuruluşunun 60'ıncı yılı sebebiyle yayınlanan ve basketbola adanmış hayatları konu alan 'Türkiye'nin Basketbol Aşkı' kitabının tanıtımı, İstanbul'da bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi.

Basketbola hizmet eden ve kitabın çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, "Federasyonu bugüne kadar çok değerli kişiler yönetti. Herkes şimdiye kadar bir şeyler katmaya çalıştı. Biz de sporcu olarak çok emek verdik. Şimdi de yönetici olarak çok çalışıyoruz. Bu kitapla birlikte benim de yeni öğrendiğim bir şey oldu. Gençlerimiz bu kitaptan çok şey öğreneceklerdir. Bu kitapla birlikte basketbol Türkiye'de daha çok konuşulacaktır. Kitabımız hepimize hayırlı olsun. Biz büyüklerimizden çok şey öğrendik. Onları izleyerek basketbolu bu noktalara getirdik. Değerli basketbol büyüklerimize, basketbola verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

EMİN BALCI: BU KİTAPLA BİRLİKTE ÖĞRENDİĞİM ÇOK ŞEY OLDU

TBF Genel Sekreter Yardımcısı ve Türkiye'nin Basketbol Aşkı kitabının genel yayın yönetmeni Emin Balcı ise "Basketbol yaşamım boyunca 2 olaydan çok büyük keyif aldım. 2010 Dünya Şampiyonası ülkemizde olmuştu ve ben bu ekibin içinde yer almıştım. Bir diğer keyif aldığım konu ise bu kitabın hazırlanması. Ben Türk basketbolunun son 50 yılını bildiğimi sanıyordum. Ama bilmediğim birçok şey varmış. Bu kitapla birlikte öğrendiğim çok şey oldu" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

basketbol İstanbul Türkiye DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title